Wiedźmin

The Witcher
2019 -
6,9 202 tys. ocen
6,9 10 1 201939
5,4 48 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Po co biorą się za kolejną produkcję filmu, który im nie wypalił? Może oglądalność Wiedźmina jest duża, ale oceny są kiepskie...

WSZF030

Tylko, że ludzie odpowiedzialni za tamten koszmarny film z tym nie mają nic wspólnego, a reżyser tego filmu, to człowiek na tyle utalentowany, że można mieć nadzieje na coś co najmniej dobrego.

Pechowiec

No, może to będzie coś dobrego... Pamiętacie scenę ze złotym smokiem? xD

ocenił(a) serial na 5
WSZF030

Pal licho złotego smoka. Dużo lepsza była ta gumowa wiwerna.

WSZF030

Tomek Bagiński i jego zespół Platige Image, którzy będą pracować nad nowym "Wiedźminem" skończyli prace nad krótkometrażowym filmem "AMBITION". Według mnie o to jak wizualnie będzie prezentował się film nie ma co się martwić :) https://www.youtube.com/watch?v=32vlOgN_3QQ - Tutaj link do wspomnianego wcześniej "AMBITION" :)

Edin181

szczerze mówiąc wcześniej twórczość Bagińskiego znalem jedynie ze zwiastunów do gier o Geralcie ale teraz wiem że nawet jeśli fabularnie film nie będzie dobry to przynajmniej graficznie będzie rewelacyjnie :)

Pencilio

Też tak uważam. :)

Edin181

ten filmik kozacki, trzymam kciuki za wieśka

goraca_bulka

Też trzymam i nie mogę się doczekać nowych informacji o filmie! : D

WSZF030

Bo warto spróbować jeszcze raz, a poza tym popularność gier sprawi, że do kin zajrzy większa widownia. Będzie jazda jeśli wyjdzie z tego też sensowna produkcja. A poza tym polska filmografia umie tylko robić filmy z gatunku: komedie romantyczne, dramaty i wojenne. Przyda się choć jeden film, który przełamie normę.

crazy_race

Racja ;) Przydałby się jakiś polski film akcji, przygodowy, fantasy albo sci-fi... Czekam.