PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 196660
5,5 57 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Propozycje aktorskie.

użytkownik usunięty

Ostatnio widziałem pewien film, który był zlepkiem z postaciami z gier z serii ,,Wiedźmin" i zostały tam podane nazwiska niektórych aktorów, którzy mogliby zagrać główne role, i muszę stwierdzić, że są nawet celnie zestawione, podaje niżej link.
https://www.youtube.com/watch?v=X6_dpRaytrw

użytkownik usunięty

Są to oczywiście zestawienia bardziej robione pod grę, ale jeżeli jakaś postać miałaby być wprowadzona, to zestawienie z filmu powyżej mi obecnie odpowiada.

ocenił(a) serial na 1

Te wszystkie propozycję aktorskie są bez sensu. Ludzie zapominają że to ma być serial i obstawiają aktorów po 50 na Geralta. To by było dobre może na film ale na serial nie bardzo. No chyba że ktoś chce w np: 3 sezonie oglądać starego dziadka jako wiedźmina. Prawda jest taka że do tego serialu powinni wziąć ludzi kompletnie nieznanych. Przecież w Grze o Tron (do której Wiesiek już jest porównywany) takim naprawdę znanym aktorem był tylko Sean Bean.

Ale jeśli film miałby powstać no nie wiem 5 lat temu to na pewno bym obsadził Beckinsale jako Yen i Johnnego Deppa jako Jaskra :D Co do Geralta to Josh Holloway (aktor którego poznałem tylko dlatego że ludzie pisali że by się nadawał na Wiedźmina). Ciri prawdopodobnie Chloe Graze Moretz albo Elle Fanning. A Dijkstra to nikt inny jak Big Show :D