Nad drugim sezonem będą pracować goście od Gry o tron i spece z Industrial Light and Magic. Będziecie mieć swój wymarzony drugi sezon. Ale ja i tak kocham pierwszy.
no daj już spokój :) przecież ten serial jest tak slaby że twój trolling jest tu słabo zamaskowany i zbyt ewidentny, może jeszcze dał bym się na to nabrać gdyby nie fakt z jaką częstotliwością się tu pod tym tematem udzielasz. rozumiem że to zabawne wkręcać ludzi ale z drugiej strony może to zbyt oczywista linia trollowania, nie sadzisz? że się nie wysiliłeś zbytnio??? o, lepiej opowiedz jak ci tam idzie pisanie swojej sagi fantasy :) bo to było ciekawe z tego co pamiętam.
Skoro chcesz. Na razie stoję w miejscu, bo muszę pisać pracę dyplomową. Ale już parę rozdziałów mam.
Zdaniem wielomilionowej widowni ten serial nie jest tak słaby, jak twoim zdaniem.
Ja rozumiem, że można mieć przerost ego, ale czy nie możesz fałdów ego jakoś odsuwać sprzed oczu na chwilę obserwacji czegoś poza samym sobą? :)
GDYBYŚ kiedykolwiek użył jakiegoś argumentu, to byłoby z czym dyskutować. Ale póki używasz tylko wrażeń i obelg (por. wyżej), to twoje zdanie liczy się dokładnie tak, jak zdanie każdego z tych milionów. To wrażenie laika.
A w takim przypadku okazuje się, że nikt się twoim zdaniem laika nie przejmuje.
Akurat gdy wymieniałeś, co ci przeszkadza, były to praktycznie wyłącznie kwestie techniczne.
...znów włączył ci się jakiś ego-mesianizm i syndrom wyroczni... w dodatku pod ich wpływem próbujesz i mnie o podobne motywy działania posądzić. widzisz, dla mnie to jest jasne że gdy ja coś tu piszę to robię to w imieniu swoich subiektywnych bo emocjonalnych ocen. mogę się posprzeczać, po-argumentować ale jasnym dla mnie jest że praktycznie nikt nie przyjmie mojej perspektywy jako jakąś "oświecenie" obiektywną... bo w "obiektywizm" nie wierzę (nawet jak piszę że coś jest "faktem"). "obiektywizm" to niedosięgnięta iluzja. tym bardziej w dziedzinach dotyczących gustu. tym przyjemniej, zresztą, można się tu posprzeczać XD