PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 197394
5,3 63 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Ostatnio informowali, że obecnie zaczęli siedzieć nad scenariuszem. W Grze o Tron to już prace idą pełną parą i będą kręcić od października, z Wikingowie jest nawet lepiej, bo wiadomo, że choć późno to będą kręcić. Tak sobie myślę, że wydanie serialu o Wiedźminie w 2018 roku jest nierealne, z logicznego punktu. Także wydanie serialu w 2019/2020 bardziej pewniejsze. Czasem wydaje mi się, że łatwiej byłoby gdyby Platige Image i Bagiński współpracy z REDami wydali serial w postaci animacji komputerowej taki jak wydany przez nich zwiastun do Wiedźmina 3. Jestem pewny, że serial całkowicie będzie inaczej wyglądał niż gra, tego jestem pewien.

ocenił(a) serial na 3
LordWieslaw55

Nawet nie wiesz jak Hbo miało pod górę z GOT na początku i jak się z tym cackali .
- Przygotowywali sie 3 lata przed napisaniem scenariusza
- Zrobili najpierw jeden odcinek pilotażowy , który kręcili dwa razy bo pierwsza wersja im nie przypadła do gustu , cześć obsady wymienili . Po emisji pilota dopiero dokręcili cały sezon i go puścili do tv
A netflix wiedźmina ? Wszystko idzie tak jak powinno iść . Myślę , że do stycznia powinni skończyć scenariusz a w gdzieś w kwietniu obsada i może w czerwcu zdjęcia? 2019/ 20 jest realna premiera . Cdp zajmuje się tylko grami , ale możliwe , że część osób w platige , która się zajmuje serialowym wiedźminem animatorzy efekciarze itd pracowało kiedyś w cdp . Oni się wymieniają co jakiś czas wystarczy popatrzeć w ich CV internecie .

LordWieslaw55

Nie rozumiem czemu porównujesz prymitywne, spłycone do szczętu seriale z całkiem świeżym tworem.

ocenił(a) serial na 3
modemowiec

Prymitywne? Gra o tron ??? Wolę oglądać Gra o tron niż jakieś pseudo hity Marvelowskie ......

ocenił(a) serial na 8
michalkuc1993

z debilami w kolorowych kostiumach i równie debilnymi dialogami, można się porzygać od tego supebochaterskiego chłamu

ocenił(a) serial na 3
PabloPicasso

Marvely owszem . Żaden film z tej stajni mi się nie podobał , ale prawda jest taka , że Nolan swoją trylogią o batmanie zostawił wszystkich w tyle jeśli chodzi o takie kino.

michalkuc1993

Nie trawie Marvela, ale Deadpool byl jak dla mnie genialny.

ocenił(a) serial na 5
michalkuc1993

Oczywiście obecnie niema lepszych seriali od Wikingów i Gry o Tron. Taka jest prawda, więc ciężko powiedzieć, czy Wiedźmin im dorówna, jeśli zaczną modyfikować nieco w scenariuszu, oszpecając świat sagi wiedźmina.