Ostatnio informowali, że obecnie zaczęli siedzieć nad scenariuszem. W Grze o Tron to już prace idą pełną parą i będą kręcić od października, z Wikingowie jest nawet lepiej, bo wiadomo, że choć późno to będą kręcić. Tak sobie myślę, że wydanie serialu o Wiedźminie w 2018 roku jest nierealne, z logicznego punktu. Także wydanie serialu w 2019/2020 bardziej pewniejsze. Czasem wydaje mi się, że łatwiej byłoby gdyby Platige Image i Bagiński współpracy z REDami wydali serial w postaci animacji komputerowej taki jak wydany przez nich zwiastun do Wiedźmina 3. Jestem pewny, że serial całkowicie będzie inaczej wyglądał niż gra, tego jestem pewien.
Nawet nie wiesz jak Hbo miało pod górę z GOT na początku i jak się z tym cackali .
- Przygotowywali sie 3 lata przed napisaniem scenariusza
- Zrobili najpierw jeden odcinek pilotażowy , który kręcili dwa razy bo pierwsza wersja im nie przypadła do gustu , cześć obsady wymienili . Po emisji pilota dopiero dokręcili cały sezon i go puścili do tv
A netflix wiedźmina ? Wszystko idzie tak jak powinno iść . Myślę , że do stycznia powinni skończyć scenariusz a w gdzieś w kwietniu obsada i może w czerwcu zdjęcia? 2019/ 20 jest realna premiera . Cdp zajmuje się tylko grami , ale możliwe , że część osób w platige , która się zajmuje serialowym wiedźminem animatorzy efekciarze itd pracowało kiedyś w cdp . Oni się wymieniają co jakiś czas wystarczy popatrzeć w ich CV internecie .
Prymitywne? Gra o tron ??? Wolę oglądać Gra o tron niż jakieś pseudo hity Marvelowskie ......
z debilami w kolorowych kostiumach i równie debilnymi dialogami, można się porzygać od tego supebochaterskiego chłamu
Marvely owszem . Żaden film z tej stajni mi się nie podobał , ale prawda jest taka , że Nolan swoją trylogią o batmanie zostawił wszystkich w tyle jeśli chodzi o takie kino.