Wiedźmin
powrót do forum 3 sezonu

Jest nieźle 6/10

ocenił(a) serial na 7

Aż tyle i tylko tyle. Na plus muzyka, świetne zdjęcia, aktorstwo bez zarzutu. Fabuła skomplikowana, a właściwie nie tyle skomplikowana co po prostu nie wiadomo o kim/czym ciągle mówią. Ale jakoś szczególnie nie przeszkadza to w oglądaniu, może przez to, że fabuła zgubiła się w tym serialu już dawno temu. Na minus napewno efekty specjalne, na których Netflix oszczędza i to widać tzn. efekty kiepskiej jakości jak na Netflixa. Z jednej strony scen akcji jest mało, a jak już są to ..... nie urywa. Moim zdaniem sezon 3 lepszy jest niż sezon 2, a sezon 1 mimo, że nie był świetny to i tak dużo lepszy od następnych. Im dalej w las tym coraz więcej dowodów na to, że platformy streamingowe nie powinny brać się za produkowanie filmów/seriali

ocenił(a) serial na 7
robin887

Oczywiście wypowiadam się z perspektywy osoby, która nie czytała książek i koło nosa lata mi zgodność fabularna i czarne elfy. Oceniam wykonanie samego serialu

ocenił(a) serial na 1
robin887

No widać, że z takiej perspektywy się wypowiadasz. Zresztą aktorstwo kompletnie leży. Nie wiem tylko czy to wina aktorów, reżysera czy samego scenariusza.

ocenił(a) serial na 7
DzieXik

Pamiętaj kolego, że to tylko i wyłącznie Twoja opinia, tak samo jak i moja. Ni mniej ni więcej. Pozdro robaczaku

ocenił(a) serial na 1
robin887

A o czym innym jak nie o opiniach się tu dyskutuje? ;)

ocenił(a) serial na 1
robin887

"aktorstwo bez zarzutu"... wybacz ale o czym ty piszesz? nie znasz książek? sponio, nie masz obowiązku... skoro widocznie nawet scenarzyści ich nie znają XD tylko dlaczego oczekują później od widza by jednak znał, bo bez tego nie uda mu się poskładać do kupy fabuły... kto jest kim, z kim i dlaczego... nawet ty sam przyznajesz że masz z tym problem. są też piętrzące się fabularne bezsensy. np. rience chce pojmać ciri żywą po czym wypuszcza na nią tego przerośniętego robala który by ją zwyczajnie zjadł, oczywiście rience nawet nie idzie jego tropem bo po co XD... i tego typu amatorskie bzdury ciągną się w tym durnym "gównie" od pierwszego sezonu. ale dla ciebie "jest nieźle"... fajnie masz.