PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=871816}
7,6 97 tys. ocen
7,6 10 1 96699
7,3 52 krytyków
Wielka woda
powrót do forum serialu Wielka woda

Powinienem to przewidzieć widząc przed pierwszym odcinkiem, że to produkcja Netflix, ale dałem szanse serialowi i to był błąd. Nie mija kilka minut i już mamy pokazaną "silną postać kobiecą" jak to sie nazywa na ww. platformie, która z łatwością rozprawia się z większym od siebie facetem i w dodatku myśliwym. Ok. Jedziemy dalej. W trakcie wychodzi anarchistyczna przeszłość głównej bohaterki, która niby z nią zrywa, ale jednocześnie pozwala nosić kurtkę z logo czysto lewackiego klubu FC St. Pauli. W dodatku taką sama zakłada córka p.o. wojewody, co ma pokazać młodzieży, że te logo klubu to jest cool czy jak to dziś mowią młodzi to jest sztos. Kulminacja była scena z początku 3 odcinka jak na dachu bohaterka bije i zastrasza swojego dawnego kolegę, który jest od niej 2 razy większy. Nie polecam nie wracam

ocenił(a) serial na 8
Szotgan

Cóż za pełny uprzedzeń bełkot - to oczywiście o twojej wypowiedzi

ocenił(a) serial na 3
Agatonik

Hehe wiedziałem, że lewactwo się odezwie bo ich nie brakuje na Fimweb. Ale, że tak szybko, to nieźle. Winszuje

ocenił(a) serial na 8
Szotgan

W jednym masz rację - zdominowaliście ten portal, przez co niestety zdecydowanie poziom dyskusji obniżył swój poziom. Mam nadzieję, że w waszym wypadku powiedzenie "pycha (i głupota - to mój dodatek) kroczy przed upadkiem". Czego wam z całego serca życzę.

ocenił(a) serial na 3
Agatonik

I żywię głęboką nadzieję, że ta dominacja utrzyma się latami.
A ja życzę Ci z całego serca, żebyś znalazła sobie chłopa, który naprostuje cię we właściwym kierunku.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4
Szotgan

dokładnie. typowe dziadostwo od netflixa. z podprogowym przekazem tak jak mówisz. tragedia. 3/10

ocenił(a) serial na 2
Szotgan

Oj piecze hołote brunatną a mogli pokazać nazioli ze Slunska Wrocław i tego ich guru skrzywdzonego na umyśle Romka Zielińskiego z książką "jak pokochałem adolfa hitlera " . No ale zrobili brunatnym we Wrocławiu na złość i dziewczyna biega w bluzie St Pauli . Słychać wycie naziolstwa ? ZNAKOMICIE !!!