PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=871816}
7,6 94 tys. ocen
7,6 10 1 94418
7,3 43 krytyków
Wielka woda
powrót do forum serialu Wielka woda

Dlaczego dałem 7

ocenił(a) serial na 7

Na początku gdy przeczytałem ze zdarzenia i postacie są fikcyjne to się trochę źle nastawiłem do tego serialu ( nie cierpie seriali). Po co mam oglądać coś co jest fikcją a niby na faktach. I teraz do brzegu.. Im dalej w las tym bardziej ten scenariusz stawał się oczywisty i  prawdziwy. Ten burdel jaki towarzyszy temu krajowi od zawsze  bo każdy na tej ziemi  MA SWOJĄ J@B@NĄ PRAWDĘ i jest ona najprawdziwsza. I padły te slowa na końcu filmu... Najbardziej smutne jest to że dziś gdyby znów wystąpiła taka sytuacja powodziowa to wszystko by sie powtórzyło. A to dlatego ze Polacy wybierają do sejmu idiotów to  smutne ale prawdziwe.( wystarczy popatrzeć na granicę z Białorusią i biegającego kretyna z siatką  - no ale to POSEŁ) Jedyne co się liczy to lać ciepłą wodę od wyborów do wyborów i tylko czasami uda się zbudować coś co posłuży na dekady. O tym obecnie mówi Bartosiak - mamy bardzo marne elity i jeszcze bardziej marne Państwo ale o tym chyba każdy wie. I tak o to fikcyjne zdarzenia pokazują smutną prawdę

ocenił(a) serial na 8
magik30

Te "elity", które są teraz są najgorsze od 30 lat. I się wyróżniają głupotą, chciwością i dziaderstwem. Gdyby takie śmieci rządziły w 1997 roku Wrocław nigdy by się nie podniósł ze zniszczeń spowodowanych powodzią.

ocenił(a) serial na 7
Agatonik

ja nie widzę róznicy miedzy rudym a pinokiem - jeden i drugi służy obcym. A jeśli wierzysz inaczej to uwierzyłeś w fikcyjny podział

ocenił(a) serial na 8
magik30

Bzdury nie poparte żadnymi faktami.

ocenił(a) serial na 7
Agatonik

za duzo TVNu :)