PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179260
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Na oficjalnym fanpage "Vikings" na facebook'u jest filmik, w którym ewidentnie widać, że Lagertha wróci do wioski! :D Nie wiem w jakim celu, ale mówi, iż ma coś ważnego do powiedzenia... Kto wie, może Ragnar wtedy zatęskni i poprosi ją o powrót? I jeszcze w późniejszej scenie jest widoczny Bjorn, za którym stoi Aslaug (nie wiem, czy dobrze napisałam) ;3

proxbiala

O niee!

proxbiala

Jakby tak było to tylko czasowo, choć wątpię.
Bo według legend był on trzykrotnie żonaty:
1. Lagertha,
2. Thora borgarhjörtr,
3. Aslaug

rafib1975

Cersei widze ostatnia? Ciekawe co było z tą drugą?

Czasowo? Ma czas. Henryk 8 zdążył mieć sześć żon.

eowine

Z tego co gdzieś czytałem, własnie przeskok w odcinkach o 4 lata to za mało. Bo pominęli drugą żonę z która miał także dzieci, a ona sama zmarła na jakąś chorobę.

rafib1975

To teraz nie wiadaomo z jakiego powodu porzucił Lagerthe. Widac, że to nie Cersei maczała w tym palce...

A to Bjorn zostanie królem Szwecji?

eowine

Björn Ironside był podobno

rafib1975

To dobrze należy mu się:)

Z tego co wiem to synowie Cersei poginą marnie czy tak?

eowine

Eowine - wracaj oglądać grę o tron.

Flavius

Ta małpa wygląda i zachowuje się tak samo. A porozkazywać to sobie mozesz swojej d... a nie mi.

eowine

I po co się tak od razu denerwować? Chciałem Ci tylko zwrócić uwagę, że chyba pomyliłaś fora.

Flavius

Nie, po prostu pałam nienawiścią do wywloki Aslaug, ktora ma taką mordę wykrzywiona w sarkazmie jak Cersei.

eowine

A tam, Aslaug nie jest znowu taka straszna :) Sporo namieszać może za to żona jarla Haraldssona.

Flavius

Paskudny babsztyl. Ja chce Lagerthe!

rafib1975

A i już odbiegli nieco od historii, więc kto wie ;)

proxbiala

moze namieszaja i z Lagerthe bedzie mial wiecej dzieci

proxbiala

nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy już w pierwszym odcinku drugiego sezonu. tym bardziej będę oglądać z wypiekami. W pewien sposób Ragnar przyczynił się do śmierci własnej córki, a przynajmniej tak to było przedstawione i teraz Cersei.. Jestem też bardzo ciekawa Rollo i tego jak rozwinie się jego postać.

kinges

Kurde, wszyscy tak mówicie o tej Cersei... Kto to jest? Musiałam coś przegapić...

proxbiala

nie nie, cersei z gry o tron ;) chodziło mi o auslag, tylko wyżej zaczęli mówić o carsei i przez chwilę musiałam pomyśleć o nadchodzącym nowym sezonie ;)

kinges

Aaaa, no właśnie coś mi się z nią kojarzyło ;) Tylko nie wiedziałam, czy dobrze myślę ;3

proxbiala

Eeee...A ja tam wolę, żeby olał te baby i wyszedł za Athelstana :P