znaczy, że w jednym teamie :) Rollo mówi tam takie słowa, że nadal czuje się Wikingiem, myślę, że wesprze ziomków, tylko jeszcze nie wiem w czym :) czy w plądrowaniu nowych terenów, czy będą się naparzać z królem sezonu, czyli Ecbertem :)
Wg historii to Rollo po tym jak obronił Paryż, zebrał oddział Duńczyków i ruszył w głąb Francji i ją nieźle złupił. Nie napisali niestety skąd ich wziął. Może Ragnar mu ich wypożyczy a potem w ramach rewanżu razem popłyną do Anglii?
to może właśnie sobie Bjorna przygarnął i jego braci? Ja najbardziej nie mogę się doczekać na starcie z Eckbertem :D
ogólnie to ma się wrażenie, że to już inny serial, ale jak dla mnie pierwsza połowa to były przedbiegi...
Najbardziej nastawiam się na konflikt Aslough - Lagherta i mam nadzieję, że ta pierwsza zdechnie...
szczerze? to średnio mnie to interesuje kogo będą najeżdżać, grunt, żeby Rollo się zrehabilitował i wrócił do swoich, a nie uskutecznia jakieś loczki i kiecki wśród pedałów... :D
http://naekranie.pl/aktualnosci/czy-ta-postac-zginela-co-dalej-w-4-sezonie-seria lu-wikingowie-848096
Ivar w tym trailerze dwa razy pokazany jest na rydwanie i z toporem w reku (chyba że go z kimś pomyliłam?). Me likes :D