PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179333
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Ile lat w najnowszym sezonie (5) mają Bjørn Lothbrok i Ivan? Wiadomo chociaż mniej więcej?

ocenił(a) serial na 8
rotanimod

W sumie ciekawe pytanie Pewnie jest na jakis Wikipediach ale może ktoś wie i się łaskawie tą wiedzą podzieli ?? :)

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Bjorn po 30 . A ivar po 20 mniej wiecej.

Zuczek332

źródło?

ocenił(a) serial na 10
rotanimod

Był tam.
Potwierdzam.
Też byłem.

JohnnyRyper

nie jesteś śmieszny pajacu

ocenił(a) serial na 10
rotanimod

Nie jestem śmieszny. Jestem zabawny.

Pajacu.

ocenił(a) serial na 10
rotanimod

Floki moze byc po 60

ocenił(a) serial na 8
Zuczek332

No Co ty gdyby miał 50 to bym sie zdziwił

mordarg

Floki niby 51....

ocenił(a) serial na 7
rotanimod

Czas w tym świecie to coś, co ciężko pojąć. Alfred od ostatniego odcinka 4 sezonu do pierwszego 5 postarzał się o kilka lat, ale wikingowie dopiero odprawiali Wężowemu Oku pogrzeb, a ciało Ekberta było świeże, więc albo minęło kilka lat, albo kilka dni. Najlepszym dowodem na działanie czasu w tym świecie jest wiecznie trzydziestoletnia emerytka Lagertha :P

ocenił(a) serial na 10
rotanimod

Nie masz większych zmartwień podczas oglądania serialu? Znaczy, szczęśliwy człowiek :) .

ocenił(a) serial na 9
rotanimod

Mniej wiecej jak w Modzie na sukces.

rotanimod

Znalazłem na jakiejś zagranicznej stronie ale nie wie czy to pewne źródło. Floki 51 lat , Bjorn 37 , Ivar 18 , Ubbe 19

rotanimod

To jest niemożliwe... Ivar byl najmłodszym dzieckiem, a Ubbe najstarszym. Pomiędzy nimi jest rok różnicy (wg tego co piszesz), a pomiędzy narodzinami Ubbe i Ivara byl jeszcze hvitsrek i wężowe oko (przepraszam za pismo ale nie pamiętam dokładnej pisowni.

ocenił(a) serial na 6
zythar11

Racja.

dead70

Moze pomylilem kogos z ubbe i chodzi o kogos innego :) ale reszta pewnie sie zgadza

ocenił(a) serial na 10
rotanimod

Bjorna poznajemy, gdy ma skończone 12 lat. Potem mija kilka lat do czasu gdy rodzi się Ubbe. Różnica między nim a Ubbe wynosi więc jakieś 17 lat. Serialowy Ubbe ma teraz ze 20 lat, więc Bjorn 37. :)