Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 181 tys. ocen
8,4 10 1 180674
6,9 17 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

hej, czy ktoś się orientuje jak to jest z tymi odcinkami? Po premierze na History w zeszłym tygodniu
pojawiły się torrenty pierwszego odcinka, a dzień później do drugiego. Pomyslałam, że może
puszczają po dwa odcinki jeden po drugim, ale dzisiaj sprawdzam w programie, a drugi odcinek
na History dopiero jutro. Więc zastanawiam się o co chodzi, liczyłam na to że w tym tygodniu juz
będzie trzeci:) Ktos cos wie?

kleopatri

Po prostu drugi wyciekł przedwcześnie. Jednak w ramówce History bez zmian, zgodnie z planem - oficjalnie - dziś dojdzie do emisji 2 odcinka w telewizji.

ocenił(a) serial na 6
mojra5

A kiedy trzeci odcinek ?
Za tydzień?

ocenił(a) serial na 6
Lunasol

Tak, za tydzień.

@mojra5
Drugi odcinek nie wyciekł za wcześnie, tylko celowo go udostępniono. Z drugim odcinkiem 2 sezonu "Gry o Tron" było podobnie, bo udostępniono go tydzień wcześniej na HBO GO.

Emeraldine

To też przeszło mi przez myśl; porządna promocja na początku sezonu jak najbardziej wskazana :)

ocenił(a) serial na 6
mojra5

Otóż to. Też nie mam nic przeciwko takim gratisom. Tylko najgorsze, że trzeba dłużej czekać na kolejny odcinek, ale od przyszłego tygodnia się wszystko usystematyzuje.

ocenił(a) serial na 6
Emeraldine

Dziękuję za odpowiedź :) Serial bardzo mi się spodobał, z niecierpliwością czekam na następny epizod. Żałowałam że sa tylko dwa odcinki narazie :):):)

ocenił(a) serial na 9
Lunasol

Ech, czyli na kolejne "wycieki" nie ma co liczyć :/ Szkoda, teraz tydzień posuchy :( Ale ich taktyka się w moim przypadku sprawdza, ciężko się wciągnąc po jednym odcinku, ale po dwóch już sie czuję uzależniona ;)

ocenił(a) serial na 8
kleopatri

trzeci odcinek też już udostępnili
http://www.history.com/shows/vikings/videos/vikings-dispossessed?m=5125180f7e3b1

ocenił(a) serial na 9
thunder

Yyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!! !!!:)
Dzięki za info, godzine temu jeszcze nie było!