hej, czy ktoś się orientuje jak to jest z tymi odcinkami? Po premierze na History w zeszłym tygodniu
pojawiły się torrenty pierwszego odcinka, a dzień później do drugiego. Pomyslałam, że może
puszczają po dwa odcinki jeden po drugim, ale dzisiaj sprawdzam w programie, a drugi odcinek
na History dopiero jutro. Więc zastanawiam się o co chodzi, liczyłam na to że w tym tygodniu juz
będzie trzeci:) Ktos cos wie?
Po prostu drugi wyciekł przedwcześnie. Jednak w ramówce History bez zmian, zgodnie z planem - oficjalnie - dziś dojdzie do emisji 2 odcinka w telewizji.
Tak, za tydzień.
@mojra5
Drugi odcinek nie wyciekł za wcześnie, tylko celowo go udostępniono. Z drugim odcinkiem 2 sezonu "Gry o Tron" było podobnie, bo udostępniono go tydzień wcześniej na HBO GO.
Otóż to. Też nie mam nic przeciwko takim gratisom. Tylko najgorsze, że trzeba dłużej czekać na kolejny odcinek, ale od przyszłego tygodnia się wszystko usystematyzuje.
Dziękuję za odpowiedź :) Serial bardzo mi się spodobał, z niecierpliwością czekam na następny epizod. Żałowałam że sa tylko dwa odcinki narazie :):):)
Ech, czyli na kolejne "wycieki" nie ma co liczyć :/ Szkoda, teraz tydzień posuchy :( Ale ich taktyka się w moim przypadku sprawdza, ciężko się wciągnąc po jednym odcinku, ale po dwóch już sie czuję uzależniona ;)
trzeci odcinek też już udostępnili
http://www.history.com/shows/vikings/videos/vikings-dispossessed?m=5125180f7e3b1