PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612991}

Wilfred

2011 - 2014
7,5 9,9 tys. ocen
7,5 10 1 9938
7,3 3 krytyków
Wilfred
powrót do forum serialu Wilfred

Czytałam niedawno wywiad z Woodem i napisano w nim, że "Wilfred" w przyszłym roku pojawi się w polskiej telewizji. Wiecie coś więcej na ten temat? Najbardziej prawdopodobną stacją wydaje mi się Comedy Central, jednak na ich stronie nic nie ma...

ocenił(a) serial na 8
Flantrenite

ja ściągnąłem z neta,jak każdy szanujący się internauta:P

wi1q_3

Haha, no tak :) W sumie nie mam zamiaru oglądać - bo i tak widziałam cały 1. sezon. Chodzi mi o to jak przetłumaczono, o jakiej porze będzie, czy zyska jakąś promocję, jaki będzie odbiór. To oczywiste, że dużo lepiej i szybciej ogląda się seriale ściągane / w necie :)

ocenił(a) serial na 8
Flantrenite

jako, że serial jest produkcji FX która należy do grupy Fox Enternainment, obstawiałbym FOX Life

ocenił(a) serial na 9
Flantrenite

"Profesjonalne" tłumaczenia dla lektora i tak zniszczą wszystkie puenty. Tak jak to się dzieje w większości przypadków. GrupaHatak powinna sprzedawać swoje tłumaczenia polskim stacjom. Robią to zawodowo.
Jak wygram w totka to zostanę ich sponsorem.

oliman

Myślę, że po prostu emitowanie seriali z dobrze zrobionymi i dopasowanymi napisami załatwiłoby sprawę, tak jak robi to np. polski FOX z Simpsonami. No ale cóż, lektorzy muszą się z czegoś utrzymać... No i życzę wygranej :P

Flantrenite

Środa, 11 lipca, godz. 21:00 i 21:30, na kanale FOX