PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103885}

Wilk i Zając

Nu, pogodi!
1969 - 2006
7,6 18 tys. ocen
7,6 10 1 18174
8,3 3 krytyków
Wilk i Zając
powrót do forum serialu Wilk i Zając

zastanawial sie ktos kiedys nad tym?? bo ja tak ;) i myslalam ze moze chce go zjesc ale pozniej obejrzalam kilkanascie odcinkow po kolei i zauwazylam ze bardzo czesto kiedy wilk dopadal zajaca zaczynal z nim tanczyc ;) no a pozniej oczywiscie zajac uciekal ;) czyzby wilk chcial z nim po prostu tanczyc?? :)

użytkownik usunięty

chyba chciał go zjeść jednak, a tańczył, by dać upust swej euforii, że go w końcu dorwał... btw, ależ ten wilk wspaniale densił ;d

a mnie sie zdaje ze chcial zajaca wykorzystac seksualnie. Najbardziej pedofilna scena to gdy wilk dopada zajaca na pomoscie (za drugim razem, gdy zajac zarzuci petle na leb wilka)
i jakos tak oblesnie sie tuli do niego, az mnie cofnelo.

użytkownik usunięty

Wilk złapał zająca na scenie, a tańczył żeby publiczność nie myślała że chodzi mu o zjedzenie go. Nikt by chyba nikogo nie zabił na scenie przy milionach światków.

ocenił(a) serial na 8

Na statku też z nim tańczył.

użytkownik usunięty
doliwaq

Bo wtedy się chyba zaprzyjaźnili.

użytkownik usunięty

Mnie się wydaje że Wilk chce zjeść Zająca i zarazem mści się za zgaszonego papierosa( patrz początek pierwszego odcinka).

ocenił(a) serial na 8

oczywiście żę chce zjeść zająca. Tańczy z nim tylko dlatego że jest z siebie bardzo zadowolony (ze złapania zająca)