PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=869049}

Willow

2022 - 2023
5,0 2,7 tys. ocen
5,0 10 1 2730
5,0 4 krytyków
Willow
powrót do forum serialu Willow

Ten serial to nie typowy serial fantasy, to trochę komedia, bawiąca się formą. Jest tam wiele ukrytych smaczków, które zwyczajnie bawią. Ok wątek les może nie był potrzebny, ale w sumie nie przeszkadza. Według mnie jest to bezpretensjonalny, humorystyczny serial fantasy prowadzony niczym gra w Role play games - nie wszystko musi być na poważnie. Z resztą film też był taki, tylko wiadomo miał klimat, był na taśmie, było mniej efektów i poprawiania obrazu. Tutaj niektóre ujęcia są wow - ale to jest CGI. Szacun, że większość aktorów grali w filmie, tylko Val Kilmer nie, bo jest chory na raka.

ps. pierwsze 2 odcinki byłem trochę zniesmaczony, bo nie zrozumiałem tej konwencji, ale im dalej w las tym lepiej :) Polecam

zbyncom

No nareszcie ktoś nie chejtuje tego serialu po obejrzeniu 1-2 odcinków. Finalnie nie jest to może mistrzostwo świata na miarę GoT ale takie solidne 6/10. I z chęcią obejrzę drugi sezon ;-) Oby Kilmer mógł wreszcie zagrać albo niech podstawią jakiegoś aktora z CGI czy cuś...

ocenił(a) serial na 3
zbyncom

Im dalej w las tym gorzej, ale gdyby to porównać do Gwiezdnego pyłu itp. fantasy to nawet można się jakoś tam na tym bawić.

ocenił(a) serial na 8
Aragorn88

zobaczę w takim razie gwiezdny pył, choć trochę trąci angielskim romansidłem fabuła