Willow
powrót do forum 1 sezonu

Dopiero zaczynam oglądać, ale bez dubbingu było by lepiej.

ocenił(a) serial na 6
Basia_101

A jaki problem obejrzeć bez dubbingu, z napisami?

qiks33

Pewnie na lewych stronach tylko dubbing znalazł i przez to płacze...

ocenił(a) serial na 2
Basia_101

Przecież możesz sobie na Disney+ wybrać. Możesz oglądać w oryginale, z napisami, a nawet po chińsku jak chcesz.

A dubbing nic dziwnego że jest w końcu to flagowy serial wielkiej platformy, a nie jakieś pirackie wrzutki z fanowskimi napisami.

Basia_101

Możesz w każdej chwili wyłączyć dubbing i oglądać wersję z napisami.

ocenił(a) serial na 2
szmyrgiel

No właśnie. Jak wypuszczano rzeczy tylko z dubbingiem w kinach to było mnóstwo głosów "Powinien być wybór", a teraz na Disney+ jest, a część ludzi dalej narzeka bez sensu

ocenił(a) serial na 3
Basia_101

Mam ten sam problem sam ogladam bez lektora ale zona potrzebuje nierozumiem tego przeciez lektor jest tanszy.Jeszcze pal szesc dla dzieci bajki ale zona mi wczoraj odpalila drame koreanska z dubbingiem totalny kanal

ocenił(a) serial na 3
hatti69

Kiedyś zdziwiłam się, jak na świecie Gladiator z 2000r był wyświetlany w kinie z dubbingiem. Cos strasznego.

ocenił(a) serial na 2
hatti69

"nierozumiem tego przeciez lektor jest tanszy.Jeszcze pal szesc dla dzieci bajki ale zona mi wczoraj odpalila drame koreanska z dubbingiem totalny kanal"
bo to Disney+, a nie jakiś Polsat co wszystko robi po kosztach. Dubbing jest światowym standardem. Jakoś w Niemczech, Francji, Czechach i prawie całej Europie wszystko dubbingują i jakoś nikt nie narzeka. Zwłaszcza, że możesz sobie włączyć napisy