Dopiero zaczynam oglądać, ale bez dubbingu było by lepiej.
Przecież możesz sobie na Disney+ wybrać. Możesz oglądać w oryginale, z napisami, a nawet po chińsku jak chcesz.
A dubbing nic dziwnego że jest w końcu to flagowy serial wielkiej platformy, a nie jakieś pirackie wrzutki z fanowskimi napisami.
No właśnie. Jak wypuszczano rzeczy tylko z dubbingiem w kinach to było mnóstwo głosów "Powinien być wybór", a teraz na Disney+ jest, a część ludzi dalej narzeka bez sensu
Mam ten sam problem sam ogladam bez lektora ale zona potrzebuje nierozumiem tego przeciez lektor jest tanszy.Jeszcze pal szesc dla dzieci bajki ale zona mi wczoraj odpalila drame koreanska z dubbingiem totalny kanal
Kiedyś zdziwiłam się, jak na świecie Gladiator z 2000r był wyświetlany w kinie z dubbingiem. Cos strasznego.
"nierozumiem tego przeciez lektor jest tanszy.Jeszcze pal szesc dla dzieci bajki ale zona mi wczoraj odpalila drame koreanska z dubbingiem totalny kanal"
bo to Disney+, a nie jakiś Polsat co wszystko robi po kosztach. Dubbing jest światowym standardem. Jakoś w Niemczech, Francji, Czechach i prawie całej Europie wszystko dubbingują i jakoś nikt nie narzeka. Zwłaszcza, że możesz sobie włączyć napisy