Willow
powrót do forum 1 sezonu

Mam wrażenie, że obecnie każdy scenariusz powstaje na bazie "musi być homo, kobieta z jajami i przygłupi, słaby gość". Rzygam.

sonoflight

Jestem LGBT i feminizm wspieram, ale ZGADZAM SIĘ - w tym serialu przedstawiono to do absolutnego porzygania. Na siłę, sztucznie i żałośnie. Nie popieram DEI, bo jest to toksyczny ruch faszystowski, wobec wolności twórczości i odbiorców. Narzucający swoją wolę pod groźbą oskarżenia o nietolerancję. To nietolerancja artystyczna, ingerująca w oryginalny zamysł twórców. Po co mają się więc starać, jak później, niczym cenzorzy, ci z DEI usuną co tylko zechcą. To przez tych błaznów z DEI ludzie myślą, że LGBT to ideologia. I ludzie mniej obeznani w temacie oraz ignoranci w skutku nas atakują. Normalni z nas (i większość osób, które znam) zajmują się swoimi sprawami, nikomu nie wadzą i nie narzucają swoich idei. Tylko fanatycy DEI to robią, podając się za "przedstawicieli społeczności LGBT", co jest łgarstwem, bo my ich nie chcemy.

ocenił(a) serial na 1
Wilkolak_Autograf

bo LGBT i inne wymyslone kombinacje literek to wlasnie ideologia. zwykli ludzie nie potrzebuja tego calego syfu do zycia. w czasach kiedy jeszcze nie bylo czegos takiego znalem calkiem sporo homoseksualistow, ktorzy byli normalni i nie wchodzili z buciorami do cudzego zycia jak teraz dzieki "literkowcom" i "binarnym inaczej". to ideologia calkowicie upodliwa to cale srodowisko

ssijto

No i właśnie mieszasz DEI (ideologia, ruch społeczny) z LGBT (skrótowiec na osoby innej seksualności od hetero). Mylisz się.
To DEI właśnie jest odpowiedzialne za taki toksyczny przekaz, bo używają nas (LUDZI o seksualnościach LGBT) jako swojej poprawnościowej tarczy ideologicznej do faszystowskiej propagandy politycznej.
Jak Ciebie to drażni, to pomyśl o nas. Świat nas przez nich nienawidzi, bo mieszacie nas z tymi pozerami od DEI.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
xPERUNx

Nazywam się człowiekiem, wałku. LGBT to grupa kategoryzująca osoby, które mają ze sobą coś wspólnego. Szkoda gadać, masz kompleksy i odstawiasz projekcję psychologiczną, przypisujesz mi własne podświadomie odczuwalne w sobie wady. :)

sonoflight

I jeszcze ta dziwna nowomowa. Co to jest "niskorosły"???

Sanderus

Hahaha

sonoflight

Czyli oceny sztucznie zaniżone przez faszyzujących prymitywów, dobrze wiedzieć.