PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685442}

Wirus

The Strain
2014 - 2017
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14139
5,2 5 krytyków
Wirus
powrót do forum serialu Wirus

Czy ktoś wie o której godz. czasu polskiego jest emitowany ten serial w usa i ile mniej więcej czasu trzeba będzie czekać na wersje z napisami? Już nie mogę się doczekać kolejnego odc.!

Domisio

Jak chcesz dowiedzieć się o której konkretnie puszczają dany serial, to użyteczną stroną jest:
tvguide.com

Godziny podawane są zgodnie ze standardowym czasem wschodnim, czyli odejmujemy 6-7 godzin od strefy czasowej w której obecnie jesteśmy.

Jeżeli chodzi o napisy, to czasami są bardzo szybko (1-2 godziny po zakończeniu emisji), a w innych przypadkach trzeba poczekać trochę dłużej. Bardzo rzadko zdarza się, żeby napisów nie było od samego rana następnego dnia.

Dartenius

Dzięki za szybką i pomocną odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 6
Domisio

W kazdy poniedzialek bedziesz mial nowy odcinek

Dartenius

Dobrze też spisuje się aplikacja na androida SeriesGuide.

ocenił(a) serial na 6
Domisio

https://www.youtube.com/watch?v=7jJ3gmrJqoQ&feature= youtu .be usuncie spacje zapowiedz 2 odcinka

ocenił(a) serial na 7
lewandowski09

W sieci już jest 2 odcinek. Jestem po obejrzeniu.

ocenił(a) serial na 6
vv0ytekk

jak wrażenia, wystarczy mi wiedzieć czy utrzymał poziom, właściwie to nic więcej wiedzieć nie chcę, nie oglądam trailerów seriali i wolę być zaskoczony

ocenił(a) serial na 7
piotrekekole

trzyma poziom ,2 ep świetnie wykonany ,będzie super serial od początku do końca

vv0ytekk

Ja czekam aż będzie z napisami. Angielski niby umiem, ale z napisami jakoś przyjemniej mi się ogląda.

ocenił(a) serial na 6
Domisio

Wogole wszystko jest inaczej niz w ksiazce nie rozumiem po co del toro zmienia swoja wlasna ksiazke bezsens

ocenił(a) serial na 8
lewandowski09

2 odcinek mnie nie rozczarował :) polecam!

bright_sky

Nie ma jeszcze napisów?

ocenił(a) serial na 8
Domisio

Póki co chyba jeszcze nie ;/

Domisio

Oj, przepraszam za dezinformacje, gdyż założyłem, że chodziło o angielskie napisy, które wychodzą, w przeciwieństwie do polskich, bardzo szybko.