Czy ktoś wie o której godz. czasu polskiego jest emitowany ten serial w usa i ile mniej więcej czasu trzeba będzie czekać na wersje z napisami? Już nie mogę się doczekać kolejnego odc.!
Jak chcesz dowiedzieć się o której konkretnie puszczają dany serial, to użyteczną stroną jest:
tvguide.com
Godziny podawane są zgodnie ze standardowym czasem wschodnim, czyli odejmujemy 6-7 godzin od strefy czasowej w której obecnie jesteśmy.
Jeżeli chodzi o napisy, to czasami są bardzo szybko (1-2 godziny po zakończeniu emisji), a w innych przypadkach trzeba poczekać trochę dłużej. Bardzo rzadko zdarza się, żeby napisów nie było od samego rana następnego dnia.
https://www.youtube.com/watch?v=7jJ3gmrJqoQ&feature= youtu .be usuncie spacje zapowiedz 2 odcinka
jak wrażenia, wystarczy mi wiedzieć czy utrzymał poziom, właściwie to nic więcej wiedzieć nie chcę, nie oglądam trailerów seriali i wolę być zaskoczony
trzyma poziom ,2 ep świetnie wykonany ,będzie super serial od początku do końca
Ja czekam aż będzie z napisami. Angielski niby umiem, ale z napisami jakoś przyjemniej mi się ogląda.
Wogole wszystko jest inaczej niz w ksiazce nie rozumiem po co del toro zmienia swoja wlasna ksiazke bezsens