CZY ON GINIE W TYM FILMIE..?...CZY POŚLUBI NATASHĘ...?...WOGÓLE JAK POTOCZĄ SIĘ JEGO LOSY W 3 I 4 CZĘŚCI FILMU...PROSZĘ O ODPOWIEDŹ...
Nie wiem jak bedzie w filmie, ale w książce było mniej więcej tak: Anatol rozkochał w sobie Natasze, co w rezultacie doprowadzilo do zerwania zaręczyn między nią a Andrzejem. Natasza chciała uciec z Anatolem, jednak plany te udaremniła chyba Sonia (nie pamiętam dobrze, bo dawno czytalam:)), następnie wyszlo na jaw, iż Anatol ma już żonę i Natasza z rozpaczy mocno się rozchorowala i ledwo uszła z życiem. Tymczasem rozpętała sie wojna pomiędzy Francja a Rosją i w jednej z bitew (chyba pod Borodino) Andrzej został raniony. Po bitwie Rostowowie przyjmowali rannych pod swój dach i trafił tam także Książe. Doszło do jego spotkania z Natszą, która następnie go pielęgnowała. Wyznali sobie miłość i książe nawet zaczą wracać do zdrowia, jednak ostatecznie niestety zmarł:( Natasza poślubiła Pierra.
Film mi sie bardzo spodobał. Nie mogę sie jednak przyzwyczaić iż akcja dzieje sie w Rosjii gdyz w filmie wystepują Francuzi, Anglicy i Niemcy (oarz inni) Nie moge przebaczyć Nataszy (w tej roli piekna Clemence Poesy) że zakochała sie w Anatolu. Jak mogła porzucić przystojnego księcia Andrzeja. Żal. Czasem wydaje sie być głupsza niż wyglada. Od początku międz Nataszą a Pierre iskrzyło: dobrze sie dogadywali i mogli z soba spędzać całe dnie. Wolałabym żeby prince Andrzej nie umierał i ożenił sie z Nataszą lecz nie można mieć wszystkiego :(
Anatol dawał jej to czego oczekiwała od Andrzeja. Czułe słowa. Andrzej był chłodny w okazywaniu uczuć.
Podobno pod koniec filmu, wraca do ukochanej - Natashy. Jednak z tego co tu widze,ze to już sama nie wiem:) Pozdrawiam
Mi się wydaje że Książę Andrzej najlepiej grał najlepiej w filmie pt " Wojna i pokój " . Szkoda tylko że umarł. Niestety
jeśli chodzi o gre aktorską to moim zdaniem najlepsza jest aktora odgrywająca rolę Nataszy
Alessio Boni - aktor grający Księcia Andrzeja Bołkońskiego rzeczywiście jest bardzo przystojny i wspaniale nadaje postaci Księcia charyzmatyczną osobowość, siłę charakteru i magnetyzm,
najbardziej pociągająca pochmurna twarz :)
patrzenie na takiego mężczyznę to sama przyjemność
W pełni zgadzam się z LilyRain.
Kiedy umarł Książę Andrzej, straciłam ochotę na dalsze oglądanie tego serialu...
Ja szczerze mówiąc się popłakałam się w tym momencie filmu gdy umierał książe Andrzej. Do teraz przypomina mi się jego twarz ;) Przystojny, czarujący mężczyzna ten ALessio :) Pozdrawiam :)
Dokładnie. Kiedy umarł już teb film taki fajny nie był. Później poumierali nastpni i już w ogóle straciłam ochote do dalszego oglądania, ale wytrwałam :) Pozdrawiam
Książe Andrzej...
Eh... Szalenie przystojny...;]
Te spojrzenie...
Uśmiech...
Cudo...!!
Jak umierał to łzy płyneły mi strumieniami...
ja miałam tak samo..po smierci księcia straciłam ochotę do oglądania,bo to już nie było to samo...:/
gdyby nie jej idiotyzm...egh....ona chciala uciec z kuraginem...zalosne...a ksiaze andrzej mmmm najlepsza postac w caaaaalym filmieeeee... a te jego oczy...ach...najpeikniejsze o bylo jak sie calowali i jak tanczyli na baluuuuuu ajc....kto ma ten film?? bnardzo bym prosila o odpowiedz bo zalezy mi na nim..... :(:(:(
Filmu niestety chyba jeszcze nigdzie nie ma. A też bym Go sobie jeszcze obejrzała:) Jak ktos bedzie wiedział gdzie można Go zdobyc to prosze - piszcie!