Zobaczymy co dalej, ale mało prawdopodobne by się poprawili. Sceny walki to jakaś żenada. Pokazali je chyba tylko po to, by wiadomo było, że jakaś walka była. Mogli by równie dobrze tą bitwę opowiedzieć, bo nie działo sie tam nic ciekawego. Dwóch walczących ludzi (a raczej udających, że to robią, bo tylko się stukali szabelkami), a w tle pełno mgły byśmy nic nie widzieli (może kręcili to w studiu). Od strony wizualnej jest to więc nic ciekawego. Historia może i jest całkiem ciekawa, bo na podstawie dobrej książki, ale też nie porywa, bo jest źle przedstawiona. A szkoda, bo liczyłem na coś dobrego. Ale zawsze pozostaje książka... 3/10.
W pełni się zgadzam, mógłbym jeszcze uzupełnić niepochlebną opinie słabą grą aktorów (poza rolą Nataszy) i pewnymi niewielkimi niezgodnościami z treścią książki.
Każdy Master myśli podobnie :) Spodziewałem się lepszej produkcji, ale jednak obejrzę wszystkie odcinki i dopiero postawie ocenę :) Pozdrawiam!
Ja także ocenę wystawię po obejrzeniu wszystkich części. Ale słaby początek będzie miał swoje konsekwencje...
Ja także ocenę wystawię po obejrzeniu wszystkich części. Ale słaby początek będzie miał swoje konsekwencje...
Ja tez oceniam ten film oceniem po ostatnim odcinku ale na 10000000000%ten fiilm nie zasluguje na ocene 3
No niby nie zasługuje a już ma ocenę powyżej 9!!! A pierwsz część oczywiście była najgorsza, ale czy była słaba? Ja bym ocenił na 7/10 a cąły film na 10/10