PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=365307}

Wojna i pokój

War and Peace
2007
7,7 5,0 tys. ocen
7,7 10 1 5024
8,0 3 krytyków
Wojna i pokój
powrót do forum serialu Wojna i pokój

i bardzo mi sie podobal , KAWAL dobrej roboty ten film - POLECAM .....

marcinkf

Mogę spytać skąd miałeś te 4 odcinki? Dzięki..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 8
marcinkf

Mnie też film bardzo sie podobał, jednak uważam, że kilku aktorów popsuło odbiór filmu (np. Poesy w 1 i 2 odcinku kompletnie mnie nie przekonywała). A co ty na ten temat myślisz :)?

ocenił(a) serial na 9
marcinkf

Chyba nie dane jest mi go ściagnąć;/ Głupie emule nie chce mi sie połączyć:| Wie ktoś może co powinnam zrobic, zeby sie połaczyło? Zalezy mi na tym filmie;]

użytkownik usunięty
madzialenaa_90

Lady of the Rings ty to najlepiej idź dalej oglądaj Mode na Sukces

ocenił(a) serial na 8

Rydwan o co Ci chodzi? Zadałam normalne pytanie

ocenił(a) serial na 8

Hehe, no tak. Wściekasz się, bo uważam, że Poesy nie nadawała się do roli Nataszy.

ocenił(a) serial na 10
marcinkf

Moim zdaniem piękny film, świetna gra aktorów.. co tu dużo mówić właśnie go ściągam ;) Oczarował mnie zupełnie, a jeszcze ten Alessio Boni .... Kocham hehehe. Pozdrawiam wszystkich użytkowników ;)

ocenił(a) serial na 7
pusiaa91

Właśnie ściągam z tego BitLorda i chyba faktycznie najszybciej - chociaż z tymi dwoma dniami to przesadziliście, aż tak prędko to to nie pójdzie ;)

ocenił(a) serial na 4
maruda

Jak dla mnie-film dosyć dobry. I co najważniejsze, dość wierny literackiemu pierwowzorowi. Generalnie najbardziej ujęła mnie postać Pierre'a, zagrana idealnie. Z Tołstojowskiego Bezuchowa był taki właśnie wielkoduszny gapek.

ocenił(a) serial na 10
olcia760

bardzo mi się spodobał ten film,bardzo obrazowo oddaje realia powieści.Uważam jednak,że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a osoby,które piszą np,że ktoś jest głupi bo uważa inaczej są bardzo dziecinne bo przecież nie każdemu podoba się to samo.
Wracając do ostatniego odcinka to bardzo dobry,choć jakoś ciężko było mi patrzeć jak Książę Andrzej umiera:/