Wojna i pokój

War and Peace
2007
7,7 5,0 tys. ocen
7,7 10 1 5045
8,0 2 krytyków
Wojna i pokój
powrót do forum serialu Wojna i pokój

czy moglibyście mi napisać co Anatol powiedział do "tej blondynki" w ostatniej scenie 2 części, kiedy stali na schodach. byłabym bardzo wdzięczna

nastka_3

Powiedzial cos w rodzaju "odmienilas moje zycie" - krotko mowiac chcial ja pobalamucic jeszcze kilkoma pieknymi slowami bez pokrycia, zeby miala namiastke uwielbianych w tamtych czasach romansow - a dokladniej cos, czego nie dawal jej narzeczony, a czym bez problemu uwiedzie ja ów Anatol:)

blib

ano, racja. głupia gąska z tej Nataszy. jej ciemnowłosa przyjaciółka nie dość, że ładniejsza (choć to kwestia gustu) to wydaje się inteligentniejsza, badziej zrównoważona i wierna.

ocenił(a) serial na 7
nastka_3

Powiedział jej, że gdy będzie wracała do domu, niech pamięta, że dzisiejszego wieczoru na zawsze zmieniła jego życie. Obłudnik.

Milady

Dziękuje Wam bardzo. A to naprawde kawał z niego już nie powiem czego. On i jego siostrzyczka działają mi na nerwy. Jeszcze raz dziękuje:)

ocenił(a) serial na 8
nastka_3

Rzeczywiście swołocz. Siostrzyczka też niezła zołza, innymi słowy dobrana rodzinka. Ale film jest świetny, wciągnął mnie po uszy. Szkoda, że tak mało o nim informacji na Filmwebie:(

ocenił(a) serial na 10
Lauryn

żadnych informacji nie ma :P Ale jak się coś wie to chyba samemu można uzupełnić :)

ocenił(a) serial na 10
nastka_3

kawał chama z niego, chciałam żeby ona była z tym Bołkońskim a tu lipa... ale przez ten film aż się teraz wezmę za czytanie książki ;)

Maly_debil

Też mam zamiar przeczytać książkę:)
strasznie się zdenerwowałam jak zobaczyłam w reklamie, że Natasza będzie się całować z Anatolem:((nie wiem czy tylko całować, przekonam się w sobote)
Ale film i tak jest wspaniały:)

ocenił(a) serial na 8
nastka_3

Naprawdę polecam Wam tę książke:) Nie jest to łatwa lektura, ale warto:)