Główna bohaterka w ogóle o siebie nie dba ani się nie czesze ani nic.Stroje są paskudne w życiu bym czegoś takiego nie założyła. Ładna dziewczyna ale co oni z nią zrobili to ja nie wiem . Jest jakimś tam potworem ale powinna jakoś o siebie dbać tak jak każda dziewczyna. Co mogę powiedzieć o rudej dziewczynie głupia jak but podnieca się jakimś zwierzęciem jak by zobaczyła Selene Gomez i chciała złapać.Rozumiem żeby to buł różowy nie z tej planety niedźwiedź , ale to jest wilk. Najlepiej było by gdyby ją zabił i zjadł i by było po sprawie.Na dodatek jedna z modniś wygląda jak paszteciara ta blondynka . Modnisie nie muszą być ładne ale żeby przynajmniej były chude co nie ? 2/10
Masz rację serial lubię i to bardzo ale te stroje są koszmarne mogliby dać przynajmniej ładniejsze mundurki bo jak widziałam Aimie na wywiadzie to nie mogłam uwierzyć że to ta sama dziewczyna.
Współczuje ci tych komów od fanów WB bo ty wyraziłaś tylko swoje zdanie na temat serialu a oni każą ci się nie wypowiadać.
Podobną rozmowę toczyłam na forum Martiny.
Mówią ze jesteś nie dojrzałą. Dlaczego? Bo wyrażasz swoje zdanie?
Jestem po twojej stronie i to nie dlatego że jestem Tinitas tylko dla tego że nam wypominaja ludzie ze bronimy Vilu a sami nie mogą zniesć tego że ktoś obrazi WB ( oczywiscie nie mówie o wszystkich bo niektórzy są tolerancyjni)
Wyobraź sobie TINITAS (WTF?), że nie mówimy, iż Ona nie jest niedojrzała, bo wyraża swoją opinię. Mówimy, że jest niedojrzała po jej wypowiedziach np. ''jestem sędzią'', ''idź być nauczycielką, bo przynudzasz'', ''chyba, że jesteś za mała na fb i nie masz''. Proszę Cię, czy tak wypowiada się dojrzała osoba? Jeśli tak sądzisz, to się ogarnij, bo napuszczę na Ciebie Samarę, a przepraszam, jesteś pewnie za mała żeby oglądać takie filmy xD. A i powiedziałaś, że to jest forum i wypowiada swoje zdanie, ale te fora są przeznaczone po to, aby dyskutować o swoich opiniach czyż nie? Więc jeśli Ona ciśnie ten serial, to jego fani będą go bronili.
PS: Naucz się co znaczy słowo dojrzałość!!!!!!!!!!!!!
Wiedziałem o co chodzi, ale napisałem WTF, bo to jest żałosne, że ludzie wymyślają takie nazwy. Kurcze jesteś fanem Martiny Stoessel, a nie TINITAS.
Nie Tinistas, ponieważ to nazwa fanów, jestem Tinista xD
'Fani' to Ci, których 'miłość' do idola/idolki nie jest stała. Natomiast fandomy są wieczne ;dd
Czytam to wszytko co Ty i Ci inni obrończyni Aduni10 oraz Violetty piszą i mam ochotę łyknąć Domestosa, aby nie patrzeć na zagładę naszego świata przez Wasze pokolenie.
A wiesz ,że jak fani WB ciągle ją poprawiają i wnerwiają to w tedy nie chce się trzymać tej ortografii i mówi się takie dziecinne rzeczy z nerwów. I nie dziwie się tych tekstów o nauczycielach bo na serio już przynudzacie z tą ortografią czepiajcie się kogos innego a nie wszyscy się uwzieli się na Tinitas. Tak fora są do dyskutowania o swoich opiniach i jej opinia jest negatywna i się z tym pogudzcie . Wiem ,że fani będą bronić WB tak samo jak my Vilu ale ,my sie pogodziłysmy z tym że ją obrażają a wy fani WB nie możecie tego zaakceptować. I od kąt jestem na filmwebie to tylko mnie obrażacie dajcie se spokój i najlepiej mi nie odpisuj bo nie mam ochoty sie kłócić z kims kto wytyka mi mój wiek jak by to było cos złego
►ŻEGNAM◄
Nie piszę się ''ŻEGNAM'' podczas dyskusji z innymi ludźmi, bo to jest bardzo niegrzeczne i niekulturalne. Twoja wypowiedź tylko utwierdziła Nas w przekonaniu, że nie masz więcej argumentów do jak Ty to nazwałaś ''kłótni''. Więc pozwól, iż odpowiem Ci teraz na twoją wypowiedź.
Kto powiedział, że fani Wolfblood nie pogodzili się z krytyczną opinią na temat tego serialu? Wszyscy muszą się pogodzić z tym, że masz inne zdanie, ale każdy może się z nim nie zgodzić. Dlatego fani dają argumenty na obronę swojego serialu. Jeśli chodzi o ortografię to sądzę, że wszyscy powinni się starać, aby nasze wypowiedzi były ''wygodne'' do czytania. Czyli ortografia i interpunkcja. Nigdy nie słyszałem, że jak ktoś jest w nerwach to piszę dziecinne wypowiedzi. Skoro także potwierdziłaś, że fora są przeznaczone do dyskusji to my mówimy, iż serial Violetta i te dzikie kulty Tinitas są beznadziejnie, dno, lipa, totalne nieporozumienie!
PS: Przypomnę, że grzecznie byłoby odpisać
Wiem że będą bronić serialu ale zauważyłam że jak się pisze miłe rzeczy o WB to nic nie mówicie o ortografii i interpunkcji a jak się obrazi serial to od razu się czepiacie. Tak niektórzy fani WB mogą się z tym pogodzić a zobacz pierwszy komentarz na forum napisał : zupełnie się z tobą nie zgadzam, więdz swoją recenzje zachowaj dla siebie ! a potem jej napisał żeby się nie więcej nie udzielała. A po co są fora? Żeby mówić o tym co się podoba i nie podoba w danym serialu a kiedy ludzie jeszcze zaczynają pisać jej o ortografii to znaczy ,że nie mają argumentów do obrony serialu tylko chcą pokazać ,że ktos nie umie ortografii i dla tego jest dzieckiem. Ja sama lubie WB ale zgadzam się z Adunia10 ,że beznadziejnie ich ubierają.
Dla czego Tinitas (fanki) są beznadziejne? Rozumiem ,że serial uważasz za beznadziejny ,ale czemu fanki są jak ty to napisałes beznadziejne, dno, lipa, totalne nieporozumienie!?
Niekulturalnie jest pisać na końcu rozmowy żegnam hmm.. A wiesz ile ludzi do mnie pisało w srodku rozmowy żegnam? Chcesz jeszce jakies argumenty co do serialu?
:P
Jeśli chodzi o napisanie żegnam to mówiłem ogólnie, że to jest niekulturalne, nie tylko do Ciebie. Ja wcale NIE OBRAZIŁEM fanów Violetty, staram się w ogóle nie obrażać ludzi, to dno i nieporozumienie było do serialu i do tego, że wymyślanie takich nazw jest beznadziejne, z resztą już wcześniej o tym powiedziałem. Rozumiem, że nie podobają Ci się stroje, ale Adunia10 objęła to jako główny argument. A jak już powiedziałem kostiumy nie czynią wszystkiego. Rozumiem, że ten jeden pierwszy komentarz mógł być trochę niestosowny, ale z tego względu, że było napisane ''więc swoją recenzje zachowaj dla siebie''. Co do tego, że czepiamy się ortografii tylko wtedy, gdy obraża Wolfblood. Nie po prostu było to na początku dyskusji i ktoś zwrócił na to uwagę. I to wcale nie znaczy, że ktoś nie ma argumentów, bo ta osoba, która to napisał dalej się udzielała.
I niby jakie chcę od Ciebie argumenty do serialu skoro powiedziałaś, że Ci się podoba?
Wczesniej pisałes ,że nie mam już argumentów. I to jest trochę nie na miejscu ,że mówią jej o ortografii jak ona zupłnie o czyms innym mówiła. To jest bardzo wnerwiające bo gdyby napisała ,że stroje są super to nikt by nie zwrócił uwagi na ortografie.
Ty chyba nie wiesz co czytasz. Ona napisała, prawie całą wypowiedź, o tym, że charakteryzacja postaci jest beznadziejna. Więc do niczego innego nie dało się przyczepić. A jej ortografię skomentowała jedna osoba, a Ty uważasz, że dlatego wszyscy ją cisną.
Proszę Cię zanim znów coś napiszesz to 5 razy pomyśl.
Jedna osoba..Nie chce mi się dłużej z tobą gadać.
ŻEGNAM .Tak napisałam bo to już koniec rozmowy.
kawa66 jestem nastawiona pokojowo!!! Zgadzam się z tobą w 100 %, ta dziewczynka uważa ,że jak ma 13 lat to jest najmądrzejsza na świecie. Ja osobiście do nazw fandomów nic nie mam, bo sama jestem Potterheads(Harry Potter) ,Trybutką(Igrzyska Śmierci) i Heroską(Percy Jackson i bogowie olimpijscy). Ale Tinitas Boże co to jest! Ja lubię i Violettę (jako serial, bo postaci nie za bardzo :) ) i Wolfblood. Z dojrzałością, takie teksty typu, "nauczycielka się znalazła" to nie jest na poziomie dzieci w wieku 13 lat. Wiem, że późno to piszę ,ale czytałam wszystkie komentarzś i ta dziewczynka wydaje mi się przesłodka tak broniąc Violetty i krytykując Wolfblood
O, ja też lubię Igrzyska Śmierci, ale nie wiedziałem, iż jest jakaś nazwa fandomów do tego. :)
Musisz najpierw podać powody, dlaczego jest niedojrzały. Taką odpowiedź uważam za niedokładną. Przykro mi. Czekam na argumenty.
Gdy tylko dorwę laptop- dostaniesz argumenty ;>
Teraz pędź na odwyk od swojego ulubionego serialu ;3
Proszę, nauczcie się słów. Ty chyba nie zrozumiałeś głupoty, którą napisałeś. Ale dobra ja czekam.
:)
Kolejna osoba, która nie umie patrzeć na profil.
Najpierw przeczytaj co znaczy ODWYK, a potem pogadamy.
Odwyk to leczenie, mające na celu odzwyczajenie od czegoś. No chyba, iż zaszła jakaś zmiana w znaczeniu, poinformuj mnie o niej ;>
Napisałem, że Ci którzy są uzależnieni od Violetty to muszą iść na odwyk. A on napisał ''Teraz pędź na odwyk od swojego ulubionego serialu'' Już rozumiesz ten błąd.
napiszę Ci to, ale najpierw muszę się uporać z tamtymi wypowiedziami. Wiesz napisać coś krytyczne o Violetcie to jak wsadzić kij w gniazdo os.
PS: Żart strasznie słaby. To był wręcz suchar :)
To nie miał być śmieszny żart, bardziej ironia, wręcz cytat ;>
Twoje 'napisanie czegoś krytycznie o Violetcie' wygląda jakbyś miał jakiś problem ze sobą, nie jest to kulturalne wyrażenie opinii. ^^
A teraz zacytuję siebie, bez żadnych ironii, w mojej wcześniejszej odpowiedzi (nie do ciebie, bez obaw) pod tytułem 'czego uczy Violetta' ;>
"Uczy, że kłamstwo i tak prędzej czy później się wyda, a spowoduje tylko cierpienie, nic dobrego. Pokazuje, że warto podążać za marzeniami, nie poddawać się i nie 'zatrzymywać się nawet na sekundę'. Ukazuje też, że;
- Serce nie sługa. Nie wybierasz osoby, w której się zakochujesz, możesz kochać więcej osób naraz. Nie można zabić uczucia, bez względu na to, jak bardzo się tego pragnie.
- W życiu są gorsze i lepsze momenty.
- Razem można zdziałać więcej.
- Pieniądze szczęścia nie dają, rzeczy materialne to nie wszystko.
- Nic nie musi trwać wiecznie, więc nie można sobie wszystkiego 'olewać'- przykład; Jade i Matias stracili pieniądze w pierwszym odcinku, więc zostali bez grosza. Potem stracili jeszcze dom Germana. A potem jego ukradzione pieniądze xD
I wiele więcej ^^'
Pasuje? :>
Ja nie mówiłem o tych argumentach. Z resztą o tym co teraz napisałeś wypowiedziałem się na tamtym forum. Ja mówiłem o argumentach dlaczego moja wypowiedź jest ''dojrzała''. A teraz jeszcze dlaczego niby mam problem ze sobą.
Jeżeli wysyła się ludzi na odwyk od serialu, to wiele znaczy. Dla mnie to wystarczająca odpowiedź na oba pytania ;>
Nie ten odwyk to była metafora. Sądzę, że to było bardziej dojrzałe niż napisanie ''Jesteście żałośni nie oglądajcie tego''. To był oczywiście przykład.
Wyobraź sobie na forum wolfblood, ktoś zakłada temat, w którym jest napisane:
Moje pytanie brzmi: Kiedy takie farmazony przestaną być puszczać w telewizji?
To kolejny głupkowaty serial (pomijając już to, że leci na Disney Channel), który lasuje dzieciom, a nawet młodzieży mózgi. Jedynie co normalne w tym serialu to nie sama fabuła, ale to, że jest ona powiązana ze sobą w każdym odcinku. Na czym polega ten serial, w wielkim skrócie. Jakaś gówniara szlaja się po mieście i szuka ratunku od swoich nadopiekuńczych rodziców.W szkole spotyka chłopaka, w którym się zakochuje. Czy to wszytko nie! Do tego jest wilkołakiem i cały czas ukrywa prawdę przed przyjaciółmi.Hmm... jakieś skojarzenia? Tak. Moda na sukces dla dzieci. Błagam, apeluje! Dzieci nie oglądajcie tego! To Was zniszczy! A w Was jest przyszłość tego świata. Możecie się jeszcze nawrócić.
Podsumowując w wielkim skrócie. Ten serial to kompletne dno. Nic nie wniesie do Waszego życia. Chyba, że nauczy Was, że super mieć problemy i wspaniale kłamać wszystkim w oczy.
Wiecie co mam na myśli. A do tych co już są wielkimi fanami to powiem jedno ODWYK!
Co myślisz ? ^^
Ja proszę Cię o odpowiedź, a nie kopiowanie i wklejenie tego co napisałem. Chyba nie rozumiesz idei odpowiedzenia komuś na temat tego co napisał.
Idż oglądać tą swoją Violette i nie pisz więcej takich głupot bo śmiać mi się chce z tego co tu piszesz !
Ja skopiowałem jego wypowiedź z forum V., tylko przerobiłem dwa zdania na wolfblood, by udowodnić, iż to po prostu głupota ^^
Tego nie da się zrozumieć. Piszesz najpierw o jednym, potem o drugim, a na koniec każesz wracać do czwartego, którego nawet nie napisałeś! Człowieku, czytaj 2 razy jak coś już napiszesz!
Czytam. Tylko moich wypowiedzi nie wystarczy przeczytać, trzeba pomyśleć. No chyba, iż to zbyt trudne. ;3
Może zacznijmy od tego, że Twoje wypowiedzi są żałosne i nie można się na nich skupiać, bo kole w oczy. Piszesz takie wypociny, że gdyby nie ksywa to myślałem, że jesteś dziewczyną.
Ja może mogę się jeszcze nauczyć lepiej patrzeć na świat, ale dla Ciebie jest już za późno.
oj, przepraszam, ale bez takich tekstów mi tutaj! -.-' rozumiem, że panowie dali się ponieść emocjom w tej pasjonującej i zażartej dyskusji, która, nawiasem mówiąc, ma coraz mniej wspólnego z samym "Wolfblood" wg założeń tego tematu, ale, jak już niejednokrotnie zostało podkreślone, że płeć nie ma tutaj nic do rzeczy, więc WARA WAM OD NIEJ! dziękuję:)
chodzi mi konkretnie o tę wypowiedź: "Może zacznijmy od tego, że Twoje wypowiedzi są żałosne i nie można się na nich skupiać, bo kole w oczy. PISZESZ TAKIE WYPOCINY,ŻE gdyby nie ksywa to MYŚLAŁEM, ŻE JESTEŚ DZIEWCZYNĄ." a zwłaszcza o drugie zdanie. wtf? co to ma niby znaczyć - że jeśli jesteś facetem, to automatycznie zaliczasz się do wyżu intelektualnego? -.-'