Główna bohaterka w ogóle o siebie nie dba ani się nie czesze ani nic.Stroje są paskudne w życiu bym czegoś takiego nie założyła. Ładna dziewczyna ale co oni z nią zrobili to ja nie wiem . Jest jakimś tam potworem ale powinna jakoś o siebie dbać tak jak każda dziewczyna. Co mogę powiedzieć o rudej dziewczynie głupia jak but podnieca się jakimś zwierzęciem jak by zobaczyła Selene Gomez i chciała złapać.Rozumiem żeby to buł różowy nie z tej planety niedźwiedź , ale to jest wilk. Najlepiej było by gdyby ją zabił i zjadł i by było po sprawie.Na dodatek jedna z modniś wygląda jak paszteciara ta blondynka . Modnisie nie muszą być ładne ale żeby przynajmniej były chude co nie ? 2/10
Ale to Ty tu zanudzasz, a ja odpisuje, bo mam niezłą beke i czekam na więcej. Cóż, więc może skończmy.
Po przeczytaniu tych komentarzy , wydaję mi się że strony typu filmweb powinny mieć blokadę wiekową ....
Nie , nie będę wdawała się zbytnio do tej dyskusji , jak widzę świetnie ci idzie :) Ale generalnie chodziło mi o to że dużo osób poniżej 16 roku życia stara się zabłysnąć i piszę różne komentarze do filmów, seriali i nie daję sobie nic innego powiedzieć , z czego wynikają takie dosyć ...dziwne i absurdalne dyskusje jak tak :)
Nie rozumiem, dlaczego fani Violetty kłócą się z fanami WB. To są dwa zupełnie różne seriale i rozumiem, że fora są od tego, aby wyrazić swoją opinię, ale niektórzy to tu sobie dosłownie skaczą do gardeł ... Dokąd zmierza ten świat???
Jest naturalna, przez co o siebie nie dba?
Aimiee Kelly to piękna dziewczyna i nie potrzebuje makijażu by to pokazać.
moim zdaniem ten post i wypowiedzi pod nim autorki, to jest jeden, wielki, mega, ogromny tzw. "troll" więc albo świat oszalał albo ona xD
Troll nie troll ja sie niesamowicie ubawiłam czytając te wszystkie kiomentarze :D i zdecydowanie powinny byc blokady wiekowe albo czujniejsi rodzice !
oglądałam kilka odcinków tego serialu i jedyne co mi się nie podobało to niektórzy aktorzy oraz przedstawienie ,,wilkołaków". W prawdzie mówiąc jak dla mnie są to po prostu zwykłe wilki :D o której ,,rudej dziewczynie" mówisz, bo coś nie kojarzę ? :)
Sorry, ale obrażasz osoby z nadwagą. To, że jest grubsza niż jej koleżanki nie znaczy, że musi się ubierać na czarno i chodzić okryta jak zakonnica. Teraz uraziłaś mnie. Lubię bawić się modą, mam szafie dużo kolorowych ciuszków i mam nadwagę. Może i nie jestem wredna, ale też mam taką figurą. To tak jak byś mnie nazwała pasztetem. Tu jest oznaka twojej nietolerancji. I pewnie tak samo wyzywasz koleżaneczki z klasy. Współczuję ludzią którzy muszą cie na codzień znosić. Do tego widzę, że wiek nie przekłada się na dojrzałość, bo jestem od ciebie młodsza (12 lat), a przynajmniej rozumiem, by kogoś nie wyzywać od pasztetów, dałnów (celowo tak napisałam), debili, idiotów itd. Osobiście czekam aż w Violettcie pojawi się ktoś puszysty. Niektórzy może zmądrzeją gdy zobaczą, że ktoś taki kumpluje się z Violą, Cami, Naty. (PS Jestem Vilover). Nie czepiam się niczego w twojej wypowiedzi poza tym, bo jestem za wolnością słowa. Uważam jednak, że opinia powinna być konstruktywna i kulturalna. Nie powinno się wyzywać rasę czy osobę w rasistowski sposób.
Widzę, że nie tylko mi się nie podobał ten serial. Widziałam już różne dzieła o wilkołakach i z pewnością każdy był lepszy od tego czegoś.Ja już po pierwszym odcinku daję sobie spokój: okropne aktorstwo, efekty specjalne (wilki) gorsze niż w grach komputerowych (mało wiarygodne). Ale nic bardziej mnie nie rozwaliło jak fakt, że gdy bohaterowie wracając z powrotem do ludzkiej postaci, budzą się w swoich ubraniach (ciekawe, jakim cudem). A już myślałam, że nie może być nic gorszego od Zmierzchu. Zasłużone 1/10.
Moim skromnym zdaniem nie potrzebnie się kłócicie każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini ale lepiej by robił to tak by nie zranić uczuć innych osób. Mnie też się nie podoba , że gdy wracają do ludzkiej postaci ciągle mają na sobie ubrania ale przecież niczego nie można dociągnąć do perfekcji a to jest tylko serial do oglądania dla rozrywki a nie fil dokumentacyjny o wilkołakach
wolę porządny serial z dziewczyną ubierającą się "źle " ( w twoim mniemaniu bo w moim źle nie wygląda ten jej ubiór ) niż Violette czyli najbardziej landrynowy serial Disneya
P.S nie mam nic do fanów Violetty , każdy ma swój gust ale mi się ten serial po prostu nie podoba
Moim zdaniem stroje które nosi główna bohaterka są bardzo fajne ale każdy ma swój gust kocham ten serial ale nie będę nikogo wyzywać bo wyraził swoją opinię i także oglądam Violettę i jestem fanką może nie mega ale zawsze coś nie wiem dlaczego niektórzy fani WB robią aferę że ktoś lubi Vilu i że nie podobają się niektórym stroje bohaterów serialu każdy przecież ma swój gust a gust nie podlega dyskusji
Jak pustym i głupim trzeba być aby oceniać serial po wyglądzie aktorów/bohaterów...
po twoim opisie stwierdzam, ze jestem dziewczyna max 15 lat. zgodze sie, ze serial jest slaby ale fabularnie, a argumentowanie tego tak jak ty ("powinna o siebie dbac"," paszteciara jakas") tylko potwierdza, ze jestes jakas zapatrzona w siebie nastolatka nie myslalaca o niczym innym jak o tym zeby sie wszystkim przypodobac