PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665336}
7,0 2,5 tys. ocen
7,0 10 1 2463
Wolfblood
powrót do forum serialu Wolfblood

Główna bohaterka w ogóle o siebie nie dba ani się nie czesze ani nic.Stroje są paskudne w życiu bym czegoś takiego nie założyła. Ładna dziewczyna ale co oni z nią zrobili to ja nie wiem . Jest jakimś tam potworem ale powinna jakoś o siebie dbać tak jak każda dziewczyna. Co mogę powiedzieć o rudej dziewczynie głupia jak but podnieca się jakimś zwierzęciem jak by zobaczyła Selene Gomez i chciała złapać.Rozumiem żeby to buł różowy nie z tej planety niedźwiedź , ale to jest wilk. Najlepiej było by gdyby ją zabił i zjadł i by było po sprawie.Na dodatek jedna z modniś wygląda jak paszteciara ta blondynka . Modnisie nie muszą być ładne ale żeby przynajmniej były chude co nie ? 2/10

Adunia10

zupełnie się z tobą nie zgadzam, więdz swoją recenzje zachowaj dla siebie !

MrsTracer

może tobie się podoba ta twoja ruda brzydula ale mi nie , bo ja jestem dziewczyną i nie lubię filmów o wilkołakach a inna płeć to uwielbia. tak myślę że jesteś chłopakiem , ale jak jesteś dziewczyną to chyba też jak miałaś 9 lat bawiłaś się samochodami :P

Adunia10

dobra już wiemy jaka ty jesteś mąrda i wogóle, ale już nie udzielaj się więcej :P

MrsTracer

A wiesz że na tej stronię się właśnie piszę co sądzisz o serialu?
Ja lubię wolfblood ale stroję są okropne i też ta dziewczyna co grała w anubisie mogłaby grać lepsza rolę bo jest bardzo ładna i zdolna.

Adunia10

Łał, jesteś dojrzała jak jabłka w czerwcu. Po pierwsze, przed znakami interpuncyjnymi nie daje się spacji, po drugie zdania zaczyna się od wielkiej litery, po trzecie przed "a" też przeważnie daje się przecinek. Btw, jeśli nie lubisz seriali o tematyce wilkołaków, to po co je oglądasz? Następnie - dlaczego uważasz, że, jak to ty je nazwałaś, modnisie mają być chude? Jesteś dziewczyną, a raczej dziewczynką, bo nie sądzę, żeby chłopcy woleli oglądać seriale o wilkołakach. A jako, że Wolfblood emitowane jest głównie na Disney Channel, to nie wydaje mi się, by główna grupa docelowa miałaby być męska.

luna 2201

Po co oglądam ? Ja tego nie oglądam tylko to leci na D.C , patrze sobie w telewizor a mi tu wyskakują t wilki i ich wielka japa z tymi oczami :P

luna 2201

Nauczycielka się znalazła :P Będę pisała jak mi się podoba co ja pisze wypracowanie albo interpretację ogar kobieto.Jak tak bardzo zwracasz mi uwagę to idź jako nauczycielka bo przynudzasz :P

Adunia10

Nie wiem czy wiesz, może po prostu instrukcja obsługi pilota jest zbyt skomplikowana, ale większość ludzi przełącza na inny kanał jeśli leci akurat program, którego nie lubią. Zamiast spędzać czas przed telewizorem idź się poucz, bo nie zdasz do gimnzum. Nazywasz to przynudzaniem, bo po prostu wiesz, że jesteś na przegranej pozycji. Taka mała rada od starszej osoby, jeśli chcesz być traktowana poważniej, to przestań używać słownika jako podkładki.

Adunia10

Ja jestem dziewczyną i uwielbiam WB. Od razu widać ze ty jesteś 11-letnia fanką Violetty, która chce szacunku dla swojej idolki, a do innych seriali, filmów aktorów nie maz szacunku !
Zresztą ja sama lubię Biolette I Wolfblood <3<3<3

Mahtina

Mam 13 lat podać ci fb chyba że jesteś za mała na fb i nie masz

Adunia10

Podeślij mi linka do tego FB na priv jak się tak chwalisz, ocenimy czy jesteś naprawdę taka ładna... Chyba, że się nie wstydzisz, to wrzucaj śmiało tutaj link. Zaraz wystawimy ocenę :))

Adunia10

,,Jesteś za mała na facebooka " powiedziała 13-letnia dziewczynka xD, co z tym światem się dzieje to ja nie wiem

Adunia10

Ja też jestem dziewczyną i jakoś bardzo lubię tematykę wilkołaków. Nie każdy musi mieć te same zainteresowania co Ty, wiesz?

MrsTracer

Eee... To że ty się nie zgadzasz, nie znaczy, że ma się nie wypowiadać. Po to jest filmweb, nie wszyscy będą się tu z Tobą zgadzali.

PS. *więc

MrsTracer

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, i każda na swój sposób jest ,,słuszna ''. 7,1/10. Special effects 5,2/10.

Adunia10

Zamierzałem napisać poważny komentarz , ale po twoich wypowiedziach widzę, że jesteś osobą z którą się nie da normalnie konwersować.

Windraver

To nie pisz mi się to po prostu nie podoba .Uważam że nie to jest beznadziejne i nie daje nic do myślenia . Nic nie uczy .

Adunia10

Nie jest beznadziejne, gdyż w drugiej części zdania wyjaśniam powód dla którego wolałem nie pisać poważnego komentarza.
Ps. może nie pisz tak szybko, bo trudno zrozumieć co chcesz przekazać, jak i również przecinki nie gryzą.

Windraver

Następny nauczyciel się znalazł :P

Adunia10

Sprecyzuj proszę.

Adunia10

Od razu widać, że jesteś niedojrzała. Rozumiem, że chciałaś przedstawić nam swoją opinię, ale jak ją ktoś skrytykował to od razu zaczęłaś się wykłócać i udowadniać jaka jesteś dorosła. Zachowujesz się jakbyś miała 7 a nie 13 lat. Ja też nie zgadzam się z twoją opinią.

Adunia10

Violette oceniasz na 10, High School Musical też... Na prawdę masz pojęcie o dobrym filmach i serialach...

Nervowski

Mam bo jestem dziewczyną

Adunia10

Hahaha XD - 'Pozdrawiam z podłogi!'

Nie no, na serio dziecko popatrz ty na siebie. Na to, co piszesz. Właściwie to wszystkie ocenione przez Ciebie filmy to te z gatunku Disneya "Plastic is fantastic'. Każdy na 10. I jakie Ty możesz mieć pojęcie o filmach? 'Mam bo jestem dziewczyną' - gratuluję toku myślenia. -,-'
Ortografią i interpunkcją również nie grzeszysz i nie chodzi tu o to, że 'nauczyciel się znalazł'. Wypowiadając się na forum publicznym po prostu wypada okazać trochę kultury pisząc poprawną polszczyzną. Chyba po to chodzisz do szkoły, żeby się czegoś nauczyć, prawda? No chyba, że przez całe lekcje nawijasz z przyjaciółeczkami o Violettcie? Obrażając innych użytkowników i wypisując takie rzeczy, że skoro jakaś dziewczyna lubi Wolfblood to 'pewnie w wieku 9 lat bawiła się samochodami' zwyczajnie się ośmieszasz.
Życzę naprania trochę rozumu przed pójściem do gimnazjum.

lena882000

To jest moje zdanie i na forum będę się wypowiadała co myślę o tym serialu .Nie podoba mi się i jest beznadziejny

Adunia10

Żeby coś skrytykować lub pochwalić trzeba mieć argumenty. A to, że Ci się nie podoba główna bohaterka i jej stroje nie znaczy, że serial jest beznadziejny.

kawa666

To masz pecha :P Ja Mogę dać jeszcze mniejszą średnią bo to moje konto i moje zdanie

Adunia10

Pozostawię to już bez komentarza!

Adunia10

dołączam się do pozdro leny882000 z podłogi; po prostu zsuwam się coraz bardziej pod stół z każdym twoim komentarzem <3
nie wiem, czy zauważyłaś, ale sama sobie przeczysz. najpierw napisałaś, że "Wolfblood" uwielbiasz, a teraz z kolei, że jest beznadziejny i że ci się nie podoba... jak sama nie potrafisz sprecyzować swojej opinii na jakiś temat, to radziłabym ci omijać go szerokim łukiem, żeby się zwyczajnie nie ośmieszać:)
proponowałabym ci także ograniczyć te wszystkie filmy z rodzaju -- jak to zgrabnie określiła Lena -- "Plastic is fantastic", bo najwyraźniej robią ci wodę z mózgu xD
Miłego życia:))

Adunia10

Proszę Cię dziecko nie wypowiadaj już się tutaj, bo piszesz takie bzdury, że ledwo to czytam. To, że jesteś dziewczyną nie znaczy, że znasz się na filmach. To nie ma nic do rzeczy. W zupełności się zgadzam z lena882000.

Nervowski

Każdy ma swój gust

Adunia10

Faneczka Violci, co? Widać, że się nie znasz.

Crazy12

żal mi cię znam się lepiej niż ty. Każdy mnie bierze żebym oceniała filmy bo się na wszystkich znam , jestem sędzią , więc sory zazdrość nie opłaca się :P

Adunia10

Wypowiadasz się jak jedna moja znajoma, Kwasia.

Crazy12

To masz pecha :P Te seriale są coraz gorsze jak nie wymyślą wilkołaków ,w ogóle nie istniejących na świecie to wymyślają syreny . Ja nie mogę. Te postacie nie istnieją a skoro wam się takie wilkołaki syreny podobają to zróbcie z siebie wilkołaka a ja was wyśle do psychiatry 1 numerek

Adunia10

Violetta też jest postacią fikcyjną (nie istniejącą) a jakoś ją oglądasz.

Windraver

PO pierwsze Martina i ona istnieje , jak nie zauważyłeś. MA koncerty i śpiewa zobacz sobie , a jak nie widzisz to kup se pingle

Adunia10

Aimee Kelly też istnieje, jak nie zauważyłaś, jednak wcześniej odniosłaś się do postaci, mówiąc o wilkołakach i syrenach, (nie do aktorów), jeśli pamiętasz.
Wilkołaki i Violetta NIE istnieją.
(A teraz odpowiem ogniem za ogień): Jak nie widzisz to kup se pingle.

Windraver

Chyba chodziło jej o to, że w Violetcie są tylko ludzie, a tu istoty, które nie istnieją :D
A ja kocham i wolfblood i Violettę :D

Sebek7771

Ja bardzo lubię Wolfblood , ponieważ bo spodobał mi się
a serial "Violetta" Nienawidzę go , ponieważ bo jest gupi takie moje zadanie o Violetcie

Aaaa12

Mógłbym poprosić Cię o więcej argumentów? ;)

Aaaa12

A! I nie ma takiego słowa jak "gupi" :-)

Sebek7771

po prostu Nie lubię i nigdy nie polubię Violetty

A WolfBlood Bardzo mi się podoba

Aaaa12

To nie są argumenty. Nie można powiedzieć "po prostu nie lubię".
"Violetta" na początku też do mojego serca nie trafiła, dopiero gdzieś od 15 odcinka zakochałem się w tym serialu. A więc polecam obejrzeć więcej niż 2 odcinki ;)
Mi też wolfblood się podoba.

Sebek7771

Powiem tyle nigdy nie lubię Violetty takie moje zadanie bez argumentów
i koniec.

a co do Wolfblood spodobał mi się i tez bez argumentów dlaczego mi spodobał i koniec.

Aaaa12

W takim razie twoja opinia jest warta tyle, co nic ;>
A 1 dla Violetty to zbyt mało.

Sebek7771

Ja też do Vilu nie byłam od początku przekonana ale dałam jej szansę i jestem jedną z najwiekszych fanek serialu

Violetta_Stosel

Jak zobaczyła zapowiedź, to myślałam, że to jakaś bajka o księżniczce. xd
A teraz nie mogę odciągnąć się od serialu. ;D

Angeelaa

zobaczyłam*

Adunia10

me uszy i oczy i w ogóle mózg... krwawią xd