592
chce zobaczyć
Wonder Man
powrót do forum serialu Wonder Man

Jestem całkowicie przeciwny zmianom koloru skóry lub rasy jakichkolwiek istniejących już postaci. To rasistowskie i nic nie wnosi. To tak jakby Krypto nagle został kotem lub Rocket małpą.

plooshack

Szkoda że Michael Jackson nie żyje, to mógłbyś mu to powiedzieć. A niech se kto chce zmienia kolor skóry, jak Ci nie odpowiada to nie oglądaj.

NieMamSwojegoZdania

Kolega nie zrozumiał hehe

molderinho

No też mam takie wrażenie, chociaż mam swoje podejrzenia, że może być rasistą, ale nie chciałbym pochopnie oskarżać.

NieMamSwojegoZdania

Idiotyczne odgrzewanie tematu po dwóch latach. Nadal jednak i niezmiennie wprost krytykuję przemalowywanie postaci kanonicznych. Gdyby w nowej ekranizacji X-Men postanowili zrobić Beasta lub Nightcrawlera w kolorze różowym tak samo byłbym przeciwny.

plooshack

Znaczy odgrzewasz idiotycznie temat po 2 latach?

NieMamSwojegoZdania

Przebadaj pilnie swoje zaburzenia skoro nie pamiętasz swojej wypowiedzi sprzed 3 dni odgrzewającej starego kotleta. Tym bardziej, że i tak niezmiennie piszesz bzdury. Temat uważam zatem za zamknięty, a dyskusję o bezsensownej zmianie kolorów za jałową.

plooshack

Dla mnie to świeży temat, koleś odpisał świeżo a teraz Ty.

plooshack

Jest chyba wersja "afroamerykanska" wonder man. To jest Disney i oni zamiast trzymać sie oryginału to wola dodawać mniej popularne wersję superbohaterow o innym kolorze skóry,orientacji seksualnej czy płci..... Tez nie jestem fanem takiego zabiegu ale niestety żyjemy w czasach gdzie "normalnym" jest jak ktos utożsamia sie z psem i niestety to ma oglądalność...

plooshack

Nie ma sensu, lewactwo i tak uzna cię za rasistę.