PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590394}

Wrogie niebo

Falling Skies
2011 - 2015
6,8 8,8 tys. ocen
6,8 10 1 8839
Wrogie niebo
powrót do forum serialu Wrogie niebo

średnio

ocenił(a) serial na 7

Taki sobie serial o ufolach :D swoją drogą modele kosmitów to chyba najlepsze co jest w tym serialu przynajmniej narazie nie wiem jak dalej sie akcja rozwinie oby wkrótce sie zaczęła rozwijac bo narazie po prostu 2 razy na odcinek jakas krotka strzelanka... bohaterowie złożeni chyba tylko z założenia złożoności ;p czyli po prostu pomniki.
Cały nasycony jakimiś pro-amerykańskimi motywami, czasami brakuje logiki np. złąpali kosmite trzymaja go w klatce pierwszy okaz jaki mają do badania i nikt go nie pilnuje pod bronią ;/ ) dla mało wymagającej widowni....nawet efektów nie ma
Nic spejalnego sczerze nie polecam sa inne ciekawsze pozycje nawet sci-fi chociazby BS GAllactica.

wookie1944

, jestem fanem seriali, filmów s-f , ten serial przypadł mi do gustu , ciekawa fabuła, ogólnie ciekawy pomysł na serial , jednak chcialbym zobaczyc cos innego niz w stylu,, amerykanie znowu walcza za cały swiat,, , A z ta logika amerykanska juz sie przyzwyczailem , nie zauwazyles ze w wiekszosci filmow z USA brakuje logiki ? efekty sa ! :) zreszta zobaczymy drugi sezon , moze wniosą cos ciekawego :)

ocenił(a) serial na 7
fixerek

no spoko niektórym sie może podobac nie twierdze że nie ale skoro jestes fanem gatunku to na bank widziales np BSG ... biorac pod uwage rok produkcji tego serialu i budżet nie powiesz mi że ten naprawde "gniot" wypada chociaz "W miare" przy ekipie z Caprici :D
od człowieka typy Spielberg mamy prawo jednak oczekiwac "conieco" if u know what im sayinnn :D

wookie1944

pomysł tego filmu podoba mi się bardzo, ale wykonanie kuleje ;/ przy innych serialach które oglądam, Mentalista, Dr House, zawsze czekam, wiem o której porze lecą itp. a tu... jakoś 3 odcinki objerzałem i naprawdę nie śpieszno mi do tego, by obejrzeć ich więcej... Mogliby film zrobić, serial niepotrzebny ;p