PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590394}

Wrogie niebo

Falling Skies
2011 - 2015
6,8 8,8 tys. ocen
6,8 10 1 8839
Wrogie niebo
powrót do forum serialu Wrogie niebo

i zapowiada się o niebo lepiej niż sezon 4!
Strasznie lubię ten serial. Niestety po słabym sezonie 4 zacząłem już wątpić, że jeszcze cokolwiek dobrego z tego będzie...
A tu niespodziewanie, bardzo pozytywne zaskoczenie :)

its_no_good

Zgadzam się jest nieco lepiej.
Tylko denerwuje mnie ta cała sprawa z Maggie,nie mogę na to patrzyć. gdyby chociaż wszędzie jej nie wciskali. W porządku,Ben dotąd był łączony z kosmitami i tak mogłoby zostać,a nie wciskają Maggie teraz tam także.
bardzo mi szkoda tych którzy tak często umierają odkąd sezon 5 powrócił na antenę.
Ale zapowiada się niezle,zobaczymy co pokażą przyszłe odcinki ;)

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Maggie, ze względu na swoją urodę, stanowi w tym serialu taką ozdobę choinkową. Mnie na szczęście jakoś szczególnie nie irytuje, zawsze miło popatrzeć ;)
Ale jest sporo ciekawych wątków - na przykład ta cała historia z mutacjami genetycznymi. Teraz pewnie jeszcze pojawi się wątek vendetty Pope'a.

its_no_good

Na pewno,widać to już w zwiastunie 4 odcinka. Pope będzie obwiniać Masona,swoją drogą szkoda Sary. Była ciekawą postacią właśnie ze względu na Pope'a mimo że kobieta grała sztywno jak kłoda xd

A co do Maggie,podejrzewam że tak jest. Mnie jedynie ten trójkąt miłosny denerwuje. No w końcu Ben jest nastolatkiem,teraz bodajże ma 16 czy 17 lat a ona musi mieć ponad 20 z tego co mówiła w S1.
Takie wątki sa głupie i przypominają mi serial Pamiętniki Wampirów.

Ale podoba mi się że nie ma Lexi.I te nowe mutacje są owszem dosyć ciekawie,zastanawia mnie jednak nadal wątek tych wizji Toma. Ciekawe jak to dalej rozwiną i ogólnie jak cały serial sie zakończy.

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Wizje Toma i pozostałe wątki mają ogromny potencjał. Tylko od scenarzystów zależy, czy "wyrzeźbią" z tego coś ciekawego czy też nie.