Wrogie niebo

Falling Skies
2011 - 2015
6,8 8,8 tys. ocen
6,8 10 1 8848
Wrogie niebo
powrót do forum serialu Wrogie niebo

Super film

ocenił(a) serial na 10

Powiem tak zaczął się ciekawie i rozkręcił się zajebiście. Wielu nie podoba się to że jakieś
kosmici Sci-Fi. Mi osobiście pasi super. Po pierwsze dość mam oglądania walki ludzi po
między sobą. Dwa piękne zjednoczenie i walka ludzi o przetrwanie jak w Władca Pierścieni, naprawdę typ serialu na który czekałem latami. Duży PLUS. Rozumiem ludzi którzy nie lubią
Sci-Fi ale po chuje w takim razie to oglądają, chyba tylko po to by narzekać.

ocenił(a) serial na 8
homej

Popieram twoje zdanie. Mi się ten film z The Walking Dead kojarzy tylko, że tu zombie a tam kosmici ;)

ocenił(a) serial na 10
homej

Potwierdzam swoje zdanie, obejrzałem już 1 sezon i pierwszy odcinek drugiego. Ten serial z odcinka na odcinek jest coraz lepszy. Co do Walking Dead też mi się podobał bardzo serial i czekałem na kolejny. Jedynie kilka odcinków 2 sezonu było jak moda na sukces kiedy to zjawili się na farmie i nie było tam nawet przez kilka odcinków nic o zombiakach może 1 n odcinek. Ale potem zombiaki ich zaatakowali i się fajnie rozkręciło. Natomiast wracając do serialu Wrogie Niebo dla mnie Majstersztyk naprawdę czekałem na taki serial i się nie zawiodłem. Bo zrobić taki serial w tych czasach i w tym okresie fanizmu średniowieczem i starożytnością jest naprawdę wyzwaniem. Jak dla mnie sprostali Duży +. Pozdro