Wrogie niebo

Falling Skies
2011 - 2015
6,8 8,8 tys. ocen
6,8 10 1 8848
Wrogie niebo
powrót do forum serialu Wrogie niebo

każdy robi co chce pomimo rozkazów, bohaterowie są tak durni że aż dziw bierze że przetrwali
inwazje. Przez 3 odcinki nic się nie dzieje w 4 zabijają 2 obcych i dalej nuda. jak na inwazję to
słaboo. 2 mechy i 3 kosmitów którzy albo śpią albo pilnują zniewolonych dzieci

ocenił(a) serial na 6
spokolokoluzispontan

Coś chyba słabo oglądasz, bo inwazja nastąpiła już dawno. Teraz ludzie próbują przetrwać i stawiać opór na Ziemi, która już została zdobyta przez kosmitów.

Daroo_3

nie odpisuj na atak trolli

ocenił(a) serial na 6
zewral

już się gubię kto jest trollem na filmwebie, a kto nie :P

ocenił(a) serial na 3
zewral

Zewral, uwazasz sie za trolla? Ale i tak Ci odpisze, bo ja jestem dobry dla ucisnionych, wdow i sierot. Fakt, ze nigdy nie masz nic sensownego do powiedzenia, a wiec uprawiasz klasyczny trolling, mnie nie zraza.

per333

wiesz co czasem trzeba poczytać moje wypowiedź zamiast klasycznie kogoś obrażać wiem że nie znajdę z tobą żadnego konsensusu ale trudno tacy już są ludzie różnorodni ale pamiętaj nigdy o kimś nie mów jeżeli nie masz pewności dziękuje i dowiedzenia mam nadzieje że w końcu ludzie przestaniecie gadać na siebie ja tylko stwierdzam fakt

ocenił(a) serial na 3
zewral

Nazywanie innych trollami, gdy samemu sie jest trollem to wyzsza szkola jazdy. Moze przestaniesz ublizac ludziom, ktorych nie znasz, dzieciaku, a ktorzy tylko wyrazaja na forum dyskusyjnym wlasne zdanie. Niech to bedzie dla Ciebie nauczka na przyszlosc.

per333

sorry ale jego gadka wskazuje na trollowstwo e sorry ale obrażam jego nie jest to dla mnie żadną nauczką widać nie potrafisz nic innego jak obrażać wiedziałem że nie znajdę żadnej ciekawszej rozmowy tylko poziom najniższy sorry ale to powinna być dla ciebie nauczką wcześniej co ci napisałem nie oceniaj dopóki nie masz pewności bo się ośmieszasz

ocenił(a) serial na 3
zewral

Czy mozesz napisac to jeszcze raz, ale po polsku?

Daroo_3

oni są gorsi niż mechy ;d