PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=518115}

Współczesna rodzina

Modern Family
2009 - 2020
8,0 45 tys. ocen
8,0 10 1 44932
7,8 20 krytyków
Współczesna rodzina
powrót do forum serialu Współczesna rodzina

Najpierw miał być ten serial na podstawie o wiele lepszego serialu Fais pas ci, fais pas ca, ale woleli zrobić plagiat. Złodzieje i oszuści

matiwww2

i dlatego twoja ocena to minus nieskończoność?

czumczum

nie tylko, oglądałem kilka odcinków , nudny jak flaki z olejem. Francuska wersja ( oryginalna ) o wiele lepsza.

ocenił(a) serial na 10
matiwww2

dobra już to wiemy, nie musisz w każdym temacie pisać, że to plagiat, nikogo to nie obchodzi poza tobą.

lechitka

może, ktoś chce wiedzieć, że to nie jest oryginalny serial. NEW YORK TAXI też fajny film byłby, gdyby ludzie nie obejrzeli oryginału.

ocenił(a) serial na 10
matiwww2

jest tyle plagiatów na świecie, i co z tego? ; )
incepcja jest plagiatem, nawet pokahontaz jest plagiatem, i pewnie milion innych filmów, o których nawet nie wiemy. a serial jest genialny imo ; )

plineq

Incepcja i Pocahontas plagiatami jakich filmów są? Sorry za Yodowy szyk zdania ;]

ocenił(a) serial na 6
ntx

plagiatem Pocahontas jest "avatar", czyli to plagiat plagiatu?

ocenił(a) serial na 8
mkbewe1

Disney robiąc Pocahontas opierał się na legendach z czasów kolonizacji czy coś w tym stylu.

ocenił(a) serial na 8
lisek20_filmweb

Pocahontas (Matoaka, później: Rebecca Rolfe) była postacią historyczną, córką Powatana.

ocenił(a) serial na 8
_surreal_

Dzięki za info ;). Czegoś nowego się przynajmniej dowiedziałem.

plineq

Dobra widzę, że muszę się konkretniej zapytać bonadinterpetanci się cisną do odpowiedzi.
plineq piszesz, że incepcja jest plagiatem. Jakiego filmu?
Pocahontas jest plagiatem. Jakiego filmu?
Ja się grzecznie z czystej ludzkiej ciekawości pytam.

ocenił(a) serial na 8
ntx

Może o to mu chodziło z Incepcją :-) http://www.kciuk.pl/Incepcja-plagiatem-Kaczora-Donalda-a81073

matiwww2

New York Taxi beznadzieja i amerykańska tandeta, nawet bez oglądania Taxi, który ma klimacik.

lechitka

Mnie to obchodzi, już się tak nie zapędzaj w swoich teoriach.