PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=518115}

Współczesna rodzina

Modern Family
2009 - 2020
8,0 45 tys. ocen
8,0 10 1 44932
7,8 20 krytyków
Współczesna rodzina
powrót do forum serialu Współczesna rodzina

Wie ktoś kiedy będą napisy do odcinka s03e18? Minęły przeszło 2 tygodnie od premiery i nigdzie nie mogę ich znaleźć :/ Czy ktoś je posiada? Dziękuję

Sorella_filmaniak

Heh, no cóż... napisy same się nie tłumaczą ;-) Serial nie ma niestety wielu fanów w Polsce, a szkoda, bo jest naprawdę fajny.
Długo i niecierpliwie czekałam na napisy do najnowszego odcinka, aż sama usiadłam do tłumaczenia... Niestety nie jest perfekcyjne, bo nie jestem tłumaczem, a tegoroczną maturzystką, ale mam nadzieję, że się przydadzą.

http://www.sub-titles.net/pl/ppodnapisi/podnapis/i/1555342/modern-family-2009-na pisy
ID: 1555342

Jeżeli ktoś potrafi wstawić je do NapiProjekt, byłabym wdzięczna... ;P

shafiqua

Aaa kochana nie wiem ja Ci dziękować :D serial jest fantastyczny mój ulubiony obok Przyjaciół i Różowych Lat 70-tych . Nie wiem czemu ma tak mało fanów w Polsce, może dlatego, że jest w tv do obejrzenia na fox, nie każdy posiada ten kanał :D Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

Sorella_filmaniak

Nie ma za co :) I ja przy okazji uczę się języka angielskiego, a matura niedługo.
Przepraszam za wszystkie błędy stylistyczne i niedokładne tłumaczenia. Byłoby miło, gdyby ktoś był w stanie to poprawić i wrzucić potem do internetu wersję po korekcie (obecna nie miała żadnej).

shafiqua

Właśnie pojawiły się nowe napisy na NapiProjekt :D Te są dużo lepsze :)