PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=518115}

Współczesna rodzina

Modern Family
2009 - 2020
8,0 45 tys. ocen
8,0 10 1 44932
7,8 20 krytyków
Współczesna rodzina
powrót do forum serialu Współczesna rodzina

forum modern family

użytkownik usunięty

Hej!

Każdy fajny serial ma swoje forum. Modern family w Polsce nie ma takiego dlatego postanowiłem go założyć.

www.modernfamily.fora.pl

Zapraszam wszystkich. Poszukuję również moderatorów i osoby odpowiadające za stronę. Stwórzmy z tego naprawdę wielkie forum sympatyków tego serialu!

Ile płacisz za moderowanie i opiekę nad forum?

użytkownik usunięty
androgenius

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaHahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaHahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaHahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahhahahahahahha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
androgenius

Dziękuję, nie skorzystam.

ocenił(a) serial na 8
androgenius

A tak z ciekawości, 100 zeta jednorazowo?

androgenius

androgenius cwaniaczku, idz sie leczyc ...albo skoncz najpierw liceum i poszukaj porządnej pracy na budowie.

ocenił(a) serial na 8

moze najpierw wypadaloby zrezygnowac z oferty fora.pl i innych "fajnych" gotowców, hm? :>

użytkownik usunięty
bini0l

Grey's Anatomy nie zrezygnowało i są największym forum w Polsce, jeśli chodzi o ten serial. To samo z innymi serialami.

ocenił(a) serial na 9

Zamieściłem napisy do 9 odcinka na napiprojekt

Jak komuś chce się bawić niech wstawi na napisy 24

ocenił(a) serial na 8

Myślę, że jak by można było przeglądać forum bez logowania się, to byłoby więcej użytkowników. (a na przykład wpisanie komentarzy wymagałoby rejestracji dopiero). Gdyby tak było, to bym często zaglądał i jakby się zrobiło ciekawie to bym się zarejestrował.

ocenił(a) serial na 10

Tak jak w przypadku Sammerro - nie chce mi sie rejstrowac, tymbardziej, ze widze, ze mało jest uzytkownikow. Pozwol przegladac forum niezarejstrowanym!!!

Borys_28

Zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale forum niestety od tego czasu nie rozwinęło się bardziej.

użytkownik usunięty
shafiqua

Nie rozwinęło się, bo nie ma użytkowników. Sama nie mam zamiaru tam kwitnąć i się produkować. Nie ma użytkowników, bo nie jest ciekawie. Nie jest ciekawie, bo nie ma użytkowników.