Hej!
Każdy fajny serial ma swoje forum. Modern family w Polsce nie ma takiego dlatego postanowiłem go założyć.
www.modernfamily.fora.pl
Zapraszam wszystkich. Poszukuję również moderatorów i osoby odpowiadające za stronę. Stwórzmy z tego naprawdę wielkie forum sympatyków tego serialu!
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaHahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaHahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaHahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahhahahahahahha
androgenius cwaniaczku, idz sie leczyc ...albo skoncz najpierw liceum i poszukaj porządnej pracy na budowie.
moze najpierw wypadaloby zrezygnowac z oferty fora.pl i innych "fajnych" gotowców, hm? :>
Grey's Anatomy nie zrezygnowało i są największym forum w Polsce, jeśli chodzi o ten serial. To samo z innymi serialami.
Zamieściłem napisy do 9 odcinka na napiprojekt
Jak komuś chce się bawić niech wstawi na napisy 24
Myślę, że jak by można było przeglądać forum bez logowania się, to byłoby więcej użytkowników. (a na przykład wpisanie komentarzy wymagałoby rejestracji dopiero). Gdyby tak było, to bym często zaglądał i jakby się zrobiło ciekawie to bym się zarejestrował.
Tak jak w przypadku Sammerro - nie chce mi sie rejstrowac, tymbardziej, ze widze, ze mało jest uzytkownikow. Pozwol przegladac forum niezarejstrowanym!!!
Zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale forum niestety od tego czasu nie rozwinęło się bardziej.