PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750806}

Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem

Muhteşem Yüzyıl Kösem
2015 - 2017
7,3 3,0 tys. ocen
7,3 10 1 3046
Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem

Mehmet i Fahrie

użytkownik usunięty

Co się dzieje z tą parą w aktualnych odcinkach z tą parą ponieważ zatrzymałam się na 5 odcinku a widziałam w internecie fragment jak Fahrie leży w trumnie. Dlaczego ona zmarła i czy Mehmet będzie o tym wiedział? Będę wdzięczna za odpowiedź bo interesuje mnie wątek tej pary .

ocenił(a) serial na 6

Na jaw wyjdzie, że zaraziła ospą Ahmeda i Mustafę, ba sam Mehmed pomoże ją pojmać. Zostanie otruta przez swojego obecnego męża Derwisza na rozkaz Ahmeda.

użytkownik usunięty
Nennek

Serio? Czemu Mehmet tak postąpił skoro na początku taka wielka miłość, że byli nawet gotowi umrzeć razem przecież podczas egzekucji Fahrie prawie wypiła truciznę poza tym przez to zakaziła Ahmeda.

ocenił(a) serial na 6

Na tę decyzję będzie miało wpływ bardzo wiele wydarzeń. Ogólnie mówiąc Fahryie będzie miała dosyć ciągłego uciekania i życia w strachu a Mehmedowi też będzie ciężko jednoznacznie wybrać między nią a Sahinem. Ostatecznie Fahryie nie będzie chciała już mieć nic wspólnego z którymkolwiek z Girajów. Obecnie ciężko stwierdzić jakie zamiary ma Mehmed bo ten wątek dopiero się rozwija - najpierw został mianowany następcą krymskiego Chana później sam wydał Sahina Osmanom pod warunkiem, że zachowają go przy zyciu jednak dodatkowo zmuszono go by pomógł w pojmaniu Fahryie

użytkownik usunięty
Nennek

Dzięki za wyjaśnienie. Kompletnie nie spodziewałam się że postać Mehmeta pójdzie w tym kierunku. Obstawiałam raczej że będzie to taki poczciwy młodszy brat zupełne przeciwieństwo intryganta Sahina. Na razie jestem przy 5 odcinku ale z tego co czytam to robi się coraz ciekawiej.