Oto moi faworyci:
Mehmet Giray Han (Kadir Doğulu)
Iskender (Berk Cankat)
A wasze typy?
Zgadzam się co do Mehmeta Giraya i Iskendera. Moim zdaniem przystojni byli jeszcze Murad i Kemankeş.
Kemankes rządzi ;)
Dlaczego nikt nie komentuje nowych odcinków?albo ja jestem ślepa i nie widze tematów dotyczących murada IV jezeli są to móglby ktoś wrzucić link bo przekopalam wszystko i nic nie znalazłam
Ja też nic nie znalazłam. Czy to możliwe żeby ludzie nie wiedzieli o wznowionej emisji?
Niby są wakacje ale bez przesady zeby nagle wszyscy przestali komentować serial ,nie wiem co sie stalo
Po co ci emisja na TVP, na stronie turcjatv. pl masz obydwa pełne sezony z Polskimi napisami i inne fajne seriale.Sezon 1 bardziej mi się podobał,uwielbiałam Beren Saat ta trzecia Kósem nie przypadła mi do gustu.
A ja właśnie dużo bardziej wolę Kösem z 3 sezonu, chociaż na początku podchodziłam do niej podejrzliwie. Nurgül Yeşilçay idealnie pasowaĺa mi do roli potężnej władczyni, jest piękna w dodatku świetnie gra.No, ale gusta są różne ;).
Też tak sądze. Beren Saat też lubiłam i nie zgadzam się z tym, że grała słabo, jak twierdzi sporo osób.