PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750806}

Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem

Muhteşem Yüzyıl Kösem
2015 - 2017
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3051
Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie: Sułtanka Kösem

Oto moi faworyci:
Mehmet Giray Han (Kadir Doğulu)
Iskender (Berk Cankat)
A wasze typy?

użytkownik usunięty
Laura77

Zgadzam się co do Mehmeta Giraya i Iskendera. Moim zdaniem przystojni byli jeszcze Murad i Kemankeş.

Kemankes rządzi ;)
Dlaczego nikt nie komentuje nowych odcinków?albo ja jestem ślepa i nie widze tematów dotyczących murada IV jezeli są to móglby ktoś wrzucić link bo przekopalam wszystko i nic nie znalazłam

użytkownik usunięty
marta490

Ja też nic nie znalazłam. Czy to możliwe żeby ludzie nie wiedzieli o wznowionej emisji?

Niby są wakacje ale bez przesady zeby nagle wszyscy przestali komentować serial ,nie wiem co sie stalo

ocenił(a) serial na 6

Po co ci emisja na TVP, na stronie turcjatv. pl masz obydwa pełne sezony z Polskimi napisami i inne fajne seriale.Sezon 1 bardziej mi się podobał,uwielbiałam Beren Saat ta trzecia Kósem nie przypadła mi do gustu.

użytkownik usunięty
basiula9

A ja właśnie dużo bardziej wolę Kösem z 3 sezonu, chociaż na początku podchodziłam do niej podejrzliwie. Nurgül Yeşilçay idealnie pasowaĺa mi do roli potężnej władczyni, jest piękna w dodatku świetnie gra.No, ale gusta są różne ;).

ocenił(a) serial na 6

Ona bardzo fajnie grała w Rozdarte Serce.

użytkownik usunięty
basiula9

Też tak sądze. Beren Saat też lubiłam i nie zgadzam się z tym, że grała słabo, jak twierdzi sporo osób.

Ja bym do tego grona dodała jeszcze brata Mehmeda Giraya - Sahina.

użytkownik usunięty
Anunnaki88

Popieram ;)

Laura77

Przecież to same brudasy tureckie .