PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645872}

Wspaniałe stulecie

Muhteşem Yüzyıl
2011 - 2014
7,5 16 tys. ocen
7,5 10 1 15770
7,0 2 krytyków
Wspaniałe stulecie
powrót do forum serialu Wspaniałe stulecie

Wg historii owszem ale czy w serialu to ten?Dziwi mnie że Mihrimah wyjdzie za takiego starego i brzydkiego kolesia.

ocenił(a) serial na 9
nicca23

Tak za niego wyjdzie, ale nie z miłości.

Voth

Dziwi mnie to bo to ona była sułtanką córka sutana więc miała duży wybór

ocenił(a) serial na 8
nicca23

Rzadko kto wtedy żenił się z miłości. Takie wymysły jak śluby z miłości są dość nowe.

ocenił(a) serial na 9
bunttogrunt

Miała wybór i nie musiała, ale zrobiła to pod wpływem emocji.

nicca23

Jej perfidna mamusia zmusi ją do tego ślubu. Bo jej w głowie tylko wpływy i intrygi a szczęście córki ma gdzieś. A przecież obiecała jej w pewnym momencie, że pozwoli jej poślubić tego, kogo pokocha. Ale Hurrem to Hurrem, kanalia forever.

ocenił(a) serial na 9
Karina_15

Tak, ale nie musiała tego robić. Mamusia ją podeszła i swoje osiągnęła.

ocenił(a) serial na 9
Voth

Szkoda Mihrimah, ale cóż takie były kiedyś czasy. Interesy, zysk, pozycja, pokój zamiast wojny decydowały często o ślubach córek. Były zmuszane i wydawane często za obleśnych staruchów nic nie miały do powiedzenia, a ten Rustem jest jeszcze ok nie taki on straszny.

ocenił(a) serial na 8
Voth

Aranżowane śluby nie dotyczyły tylko kobiet. Aczkolwiek kobietom było gorzej w tym względzie.

ocenił(a) serial na 10
nicca23

Stary? Brzydki?! Jak dla mnie to jeden z najprzystojniejszych facetów w tym serialu.

pani_sroka

dokladnie ! Jestem tego samego zdania :)))
chociaz tak wyglada w serialu, w rzeczywistosci mozliwe ze byl brzydki i oblesny, ale wedlug historii mihrimar tez nie byla jakos zbyt urodziwa ;)

pani_sroka

No w obecnej obsadzie nie należy do przystojnych zwłaszcza z ta maniera robienia złowrogich min i przekrzywiania głowy.Co prawda jest w wieku srednim z wyglądu też średni.I bali bey i jahja i książeta wyglądaja lepiej niż on, nawet Ayas pasza jest ładniejszy.

ocenił(a) serial na 10
nicca23

A mi się podoba i lubię jego złowrogie miny.

pani_sroka

ja tez lubie jego miny ale jednak uwazam ze z wyglądu jest średni

ocenił(a) serial na 10
nicca23

A ja uważam, że bardzo dobry.

pani_sroka

kazdy ma swoje zdanie