PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12735
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Jestem zachwycony że serial planowany jest na 22 odcinki, a Bóg niech da jeszcze pare sezonów bo już teraz jestem zakochany w nim. No jak nie lubić Reesa i Fincha? Do tego Carter która się już przekonała do Johna i Det. Fusco który mimo tego że brał do łapy teraz dzięki współpracy z naszą dwójką wychodzi na ludzi :)
Do tego ciekawe odcinki, raz mafia rosyjska, włoska, nawet polska z pruszkowa, pozniej skorumpowani kongresmeni, policjancji, mega uczcciwi sędziowie, C.I.A ktora miesza w zyciorysie Johna. To trzeba obejrzec, polecam wszystkim bo naprawde warto!

Jak nigdy do mnie nie przemawiały C.S.I czy inne kryminalne zagadki tak ten serial jest moim idolem w tym gatunku.

Lantis

Zgadza się, serial super a odcinek 10 po prostu niesamowity. Zgaduję, że odcinek 11 dopiero po przerwie świątecznej?

n_nowak

no wlasnie ani na tv.com ani na filmweb niema daty 11odc.. A ODCINEK 11 WYMIATA:-) OBY TAK DALEJ..

PS. -> http://www.tv.com/shows/person-of-interest-2011/season-1/?viewmode=expanded

ocenił(a) serial na 10
Lantis

Naprawdę genialny odcinek. Zakończenie świetne, muzyka cudowna. Dawno czegoś tak fajnego nie widziałem.

ocenił(a) serial na 6
Lantis

ja za to od jakiegoś czasu jestem coraz to bardziej rozczarowany tym serialem. w każdym odcinku pojawia sie jakaś totalnie idiotyczna scena. w 10 ostatnia scena na parkingu to totalne dno. agent CIA strzela z karabinu dwukrotnie do gościa, żaden strzał nie jest śmiertelny, do tego ten jest jeszcze w stanie uciec przed kolejnym agentem CIA stojącym 10 metrów od niego a podwójny postrzał w brzuch i noge to w sumie nie taka straszna rzecz. mam wrażenie że swoje doznania opieracie na rzeczywiście świetnie dobranej muzyce w każdym odcinku. ale to chyba trochę za mało

ocenił(a) serial na 10
dybsi

no mnie niestety też ta scena zawiodła, ten snajper to musiała być straszna lama..

dybsi

oni go chcieli żywego, dlatego żaden ze strzałów nie był śmiertelny.

ocenił(a) serial na 10
dybsi

Widocznie nie byli tak dobrzy jak Reese. A nie zapominaj że to film. Żebym ja nie przytaczał przykładów miliona filmów i seriali gdzie główny bohater unika kul niczym Neo w Matrixie. Nie masz się do czego przyczepić. Głupi przykład, w Drużynie A we wszystkich odcinka wystrzelono kontener naboi a zginęła jedna osoba. Dalej? Popularny Chuck Norris, Steven Segal, Jackie Chan. I wiele innych, a główny bohater Person of Interest to też bohater który walczy i broni zwykłych ludzi.

ocenił(a) serial na 6
Lantis

Końcówka 10 odcinka mistrzostwo świata :) Dla tych co chcą sobie przypomnieć: http://www.youtube.com/watch?v=2bDMJirw5Xw

spoon212

Tak. Świetny odcinek, Jim jest świetnym aktorem :)