Jestem zachwycony że serial planowany jest na 22 odcinki, a Bóg niech da jeszcze pare sezonów bo już teraz jestem zakochany w nim. No jak nie lubić Reesa i Fincha? Do tego Carter która się już przekonała do Johna i Det. Fusco który mimo tego że brał do łapy teraz dzięki współpracy z naszą dwójką wychodzi na ludzi :)
Do tego ciekawe odcinki, raz mafia rosyjska, włoska, nawet polska z pruszkowa, pozniej skorumpowani kongresmeni, policjancji, mega uczcciwi sędziowie, C.I.A ktora miesza w zyciorysie Johna. To trzeba obejrzec, polecam wszystkim bo naprawde warto!
Jak nigdy do mnie nie przemawiały C.S.I czy inne kryminalne zagadki tak ten serial jest moim idolem w tym gatunku.
Zgadza się, serial super a odcinek 10 po prostu niesamowity. Zgaduję, że odcinek 11 dopiero po przerwie świątecznej?
no wlasnie ani na tv.com ani na filmweb niema daty 11odc.. A ODCINEK 11 WYMIATA:-) OBY TAK DALEJ..
PS. -> http://www.tv.com/shows/person-of-interest-2011/season-1/?viewmode=expanded
Naprawdę genialny odcinek. Zakończenie świetne, muzyka cudowna. Dawno czegoś tak fajnego nie widziałem.
ja za to od jakiegoś czasu jestem coraz to bardziej rozczarowany tym serialem. w każdym odcinku pojawia sie jakaś totalnie idiotyczna scena. w 10 ostatnia scena na parkingu to totalne dno. agent CIA strzela z karabinu dwukrotnie do gościa, żaden strzał nie jest śmiertelny, do tego ten jest jeszcze w stanie uciec przed kolejnym agentem CIA stojącym 10 metrów od niego a podwójny postrzał w brzuch i noge to w sumie nie taka straszna rzecz. mam wrażenie że swoje doznania opieracie na rzeczywiście świetnie dobranej muzyce w każdym odcinku. ale to chyba trochę za mało
no mnie niestety też ta scena zawiodła, ten snajper to musiała być straszna lama..
Widocznie nie byli tak dobrzy jak Reese. A nie zapominaj że to film. Żebym ja nie przytaczał przykładów miliona filmów i seriali gdzie główny bohater unika kul niczym Neo w Matrixie. Nie masz się do czego przyczepić. Głupi przykład, w Drużynie A we wszystkich odcinka wystrzelono kontener naboi a zginęła jedna osoba. Dalej? Popularny Chuck Norris, Steven Segal, Jackie Chan. I wiele innych, a główny bohater Person of Interest to też bohater który walczy i broni zwykłych ludzi.
Końcówka 10 odcinka mistrzostwo świata :) Dla tych co chcą sobie przypomnieć: http://www.youtube.com/watch?v=2bDMJirw5Xw