PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12735
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Ależ serial ruszył z kopyta! Czekam z niecierpliwością na to co będzie dalej. Oby napięcie było takie jak w tym odcinku!

ocenił(a) serial na 9
Maniek2008

Zgadzam się! Przed chwilą oglądałem i wciąż jestem w szoku. Zastanawiam się też czy nie podnieść temu serialowi oceny z 9 na 10. Co odcinek to lepszy!

lostek815

Ja nie jestem zbytnio przekonany do seriali typu procedural (jedna sprawa na jeden odcinek) - ale ten serial oraz Mentalistę oglądam z dużą przyjemnością. :)

ocenił(a) serial na 8
Maniek2008

Ja się spodziewałem że to Snow uratuje Johna a tu wyskoczyła Stanton :) Dziwnie że Carter i John zaraz po wyjsciu z aresztu się spotkali niby są doświadczeni ale mogli to przewidzieć że Donnelly będzie ich szpiegować; ciekawe jakie zamiary ma Kara... w sumie jest dłużniczką Johna bo ten w chinach jej nie zabił... ogólnie zajebiste zakończenie czekam na odc.13

pasior87

Ja też, ale na następny troche sobie poczekamy :)

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Uszy do braw sie skladaja... dawno nie widzialem serialu w ktorym scenarzysci tak akcje potrafia nakrecic kiedy wszyscy mysla ze nic ciekawego sie nie wydarzy...
po 2x01 i x02 jak John uratowal fincha pomyslalem ze scenarzysci nie chca odbiegac od maszyny i ratowania ludzi, a tu prosze... jesli taki poziom utrzymaja do konca sezonu nie daj Boże 3 zrobia z podobnym napieciem i akcja, to wielki Szacunek przed duze 'S'

ocenił(a) serial na 7
miszka92

Ja się cieszę, że odbiegli od procedurala, bo serial zaczął się lekko nudzić, już myślałam o rzuceniu go, bo po prostu ciągłe ratowanie ludzi w ten sam sposób trochę przeszkadzało. Teraz dalej oglądam z chęcią, mam nadzieję, że będzie się wiecej od tej pory działo. Nie tylko co odcinek to samo, ale inne wątki.