PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

3x3 Lady Killer

ocenił(a) serial na 9

Ten serial jest genialny. No inaczej nie da się tego określić. Dziś clou odcinka była scena w bibliotece, gdzie seksownie prezentowały się Carter, Zooey i nawet Shaw, mimo swojej miny. A chwilę wcześniej Harold starający się delikatnie powiedzieć by Joss ubrała się seksownie - perełka. Fantastycznie skonstruowana scena, pełna humoru i podtekstów. Potem w klubie jeszcze Fusco dorzucił swego komizmu i było perfect. W ogóle w tym sezonie Shaw ma super śmieszne i ironiczne teksty. Doskonale opracowano tą postać. Oczywiście pasuje do niej, że bardziej woli psy niż ludzi. No i spoko, że ofiarę odcinka zagrał Wes z Common Law (albo Roderic, jak ktos woli The Following). Lubię tego aktora.

Niestety jak wyszło, że jest biednym, pokrzywdzonym ojcem, to odcinek robi się miękki i słaby. Ojciec walczy o swoje prawa oj jo joj. Ale na sam koniec wrócił znany nam Hitman i temperatura wzrosła. Który to już raz dają mu żyć, to ja nie pamiętam. Ale przesadzają z tą dobrocią ;). No i Root w końcu ucieka. Ten jej stoicki spokój podczas strzelania - mistrzowsko zagrane.

Człowiek niecierpliwie czeka na ciąg dalszy.

ocenił(a) serial na 10
8azyl1szek

Super odcinek, zdecydowanie najlepszy w tym sezonie :) dużo się działo.
Natomiast nie zgadzam sie z tym, ze odcinek był miekki i slaby od momentu jak sie okazalo, ze ojciec jest biedny i pokrzywdzony. Nadal oglądało się to wszystko z zapartym tchem.

ocenił(a) serial na 9
8azyl1szek

Scenarzyści idealnie trafiają w moje poczucie humoru. Trzeba przyznać, że sceny z Shaw są fantastyczne. Widać, że twórcy mają pomysł na tę postać i jak na razie umiejętnie nią kierują. Co do samego odcinka - bardzo dobry epizod. Po dość spokojnej premierze sezonu i drugim odcinku, akcja zaczyna nabierać tempa. Chodzi mi oczywiście o Root, bowiem sam wątek proceduralny nie był bardzo porywający, aczkolwiek oglądało się go bardzo dobrze. W końcówce mieliśmy lekki "God Mode", a to twórcom wychodzi fantastycznie. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek i na kolejne popisy scenarzystów.