PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12676
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

4 sezon najlepszy?

ocenił(a) serial na 10

Jestem jak większość z nas fanów PoI po 2 odcinku 4-tego sezonu i jak dla mnie sezon jest na
naprawdę wysokim poziomie, nawet nie spodziewałam się tak genialnego 2 odcinka, chociaż byłam
pewna że to sprawka Samarytanina ta cała gra.Mam nadzieję że cały sezon taki będzie i nie będzie
odcinków zapychaczy bo to z cała pewności popsułoby ogólna bardzo wysoką ocenę tego sezonu.
(9/10)

ocenił(a) serial na 7
sylvia283

Na pewno będą zapychacze.. co do drugiego odcinka to jest to wzorowane na prawdziwym życiu.. Też na świecie jest taka gra której nikt nie zna celu i wygląda bardzo podobnie. Czytałem o tym, były zdjęcia tych pierwszych "checkpointów"

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

A czwarty sezon ma zaplanowanych tylko 5 odcinków. W sensie że ostatnie 5 czy będą dalej to "tworzyć"? :D

ocenił(a) serial na 9
Jennnimdag

Będą tworzyć, beda 23 odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
sayid jarrah

Uff. A wiadomo czy nie ma planowanego 5-tego sezonu? :D Kurde serial za fajny żeby się kończył...

ocenił(a) serial na 9
Jennnimdag

Jeszcze nie bylo wzmianek o 5 sezonie, ale mysle ze bedzie na pewno bo jest dobra oglądalność :)

sayid jarrah

Na eztv.it jest napisane ze 4 sezon ma 22 odcinki z pytajnikiem na 23 odcinek wogole dobra stronka jest tam większość seriali co wyszła badz wychodzi na bieżąco i można też stamtąd pobierać i również myślę że 5 sezon powstanie