PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

4 sezon

ocenił(a) serial na 10

Orientuje się ktoś czy będzie 4 sezon ?

ocenił(a) serial na 10
Vese

Jeszcze się trzeci nie skończył, a Ty już pytasz o czwarty :) Pewnie premiera pierwszego odcinka odbędzie się w miesiącu premiery pierwszego odcinka poprzedniego sezonu

ocenił(a) serial na 8
VojtyNCE

Takie to dziwne? Nie raz słychać o zamówieniach paru sezonów, tak samo decyzje o kolejnych często zapadają już po kilku odcinkach...

ocenił(a) serial na 10
Isumi

Oj przepraszam, przeczytałem "kiedy" a nie "czy". Na pewno będzie 4 sezon, w końcu ten serial jest świetny!

ocenił(a) serial na 8
Vese

Serial coraz bardziej zyskuje na popularności, więc zdjęcie go z anteny po 3 sezonie byłoby bardzo niemądre :)
Ja jestem pewien, że 4 będzie. Wiele gorszych i mniej popularnych/oglądanych seriali dostawało kontynuacje.

Bartolek

Stawiam że będzie 5 i 6 (hihi bezsensowne gdybanie), ale na razie już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka sezonu 3.

ocenił(a) serial na 10
Dario30

Mam nadzieję, że nie. Niech serial pozostanie mocnym fabularnie i niech nawet nie zamierzają robić z tego popłuczyn w stylu HIMYM czy Dextera. Cztery pełne sezony i piąty 13 odcinkowy aby wbić syndykację i koniec.

ocenił(a) serial na 7
maslankowsky

dream on.
Zarządców nie obchodzi jak serial zostanie odebrany i co czują na jego temat widzowie, liczy się kasa, i będą to ciągnąć dopóki będzie przynosić zyski, simple as that.