PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

super serial jak dla mnie najlepszy serial sensacyjny ostatnich lat nie jakies tam C.S.I.
gdzie rudy nawet znalazl by bobka komara ktory ukasil napastnika i wyciagnal z niego dna
zabojcy pani Jadzi spod 13 ;/

misiek1234

Popieram Twoją wypowiedź :)

ocenił(a) serial na 6
misiek1234

Ale kto ogląda C.S.I.????

Kocio

sa tacy znam ich duzo ;/

misiek1234

C.S.I ? ja tylko czasami jak juz nic w tv nie leci

ocenił(a) serial na 6
Darciia

Jak już nic nie leci puszczają wróżbitki, tarot masterów. Tylko zadzwoń lub choć tylko wyślij sms (za 1234 zł +VAT)

użytkownik usunięty
Kocio

serial rzeczywiście dobry, akurat na wakacyjną nudę :D ..mi osobiście wypełnił pustkę po Human Target

ocenił(a) serial na 7
misiek1234

@misiek1234, oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje, ale porownywanie tego serialu do CSI to nienajlepszy pomysl. raczej bym porownal 'poi' do criminal minds, numb3rs czy perception. ALE, wszystkie te seriale to i tak srednia polka - sa lepsze (w mojej ocenie, rzecz jasna). z lekkich i przyjemnych (= lepszych, ale nie NAJlepszych) polecam bardziej white collar, burn notice, persons unknown czy daybreak (cancel po 5 odcinkach ale mozna caly sezon znalezc w sieci).
bo, z calym szacunkiem, jezeli person of int. jest dla Ciebie najlepszym serialem sensacyjnym, to jeszcze nie widziales prawdziwie dobrych seriali ;) z checia sie podziele swoimi propozycjami, ktore miazdza ryj!

carassius

Persons unknown słabiutki i drażniący (mnie oczywiście :P). Daybreak niezły serial wyszło 13 odcinków. reszty nie oglądałem ,ale POI jest serialem dobrym jeśli ktoś liczy na akcje, sensacje i trochę tajemniczości. Jedyne co mnie razi w tym serialu to brak głównego wątku (a jestem na 15 odcinku) przez to oceniam tylko (a może i aż ) na 7.

misiek1234

Dawno się tak nie uśmiałam jak przy Twoim komentarzu! Gratki za super poczucie humoru. Co do serialu to nie mogę się jeszcze wypowiedzieć bo właśnie zaraz zaczynam 1wszy odcinek,wiec zobaczymy... :)