super serial jak dla mnie najlepszy serial sensacyjny ostatnich lat nie jakies tam C.S.I.
gdzie rudy nawet znalazl by bobka komara ktory ukasil napastnika i wyciagnal z niego dna
zabojcy pani Jadzi spod 13 ;/
Jak już nic nie leci puszczają wróżbitki, tarot masterów. Tylko zadzwoń lub choć tylko wyślij sms (za 1234 zł +VAT)
serial rzeczywiście dobry, akurat na wakacyjną nudę :D ..mi osobiście wypełnił pustkę po Human Target
@misiek1234, oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje, ale porownywanie tego serialu do CSI to nienajlepszy pomysl. raczej bym porownal 'poi' do criminal minds, numb3rs czy perception. ALE, wszystkie te seriale to i tak srednia polka - sa lepsze (w mojej ocenie, rzecz jasna). z lekkich i przyjemnych (= lepszych, ale nie NAJlepszych) polecam bardziej white collar, burn notice, persons unknown czy daybreak (cancel po 5 odcinkach ale mozna caly sezon znalezc w sieci).
bo, z calym szacunkiem, jezeli person of int. jest dla Ciebie najlepszym serialem sensacyjnym, to jeszcze nie widziales prawdziwie dobrych seriali ;) z checia sie podziele swoimi propozycjami, ktore miazdza ryj!
Persons unknown słabiutki i drażniący (mnie oczywiście :P). Daybreak niezły serial wyszło 13 odcinków. reszty nie oglądałem ,ale POI jest serialem dobrym jeśli ktoś liczy na akcje, sensacje i trochę tajemniczości. Jedyne co mnie razi w tym serialu to brak głównego wątku (a jestem na 15 odcinku) przez to oceniam tylko (a może i aż ) na 7.