PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12735
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Co jak co, ale Michael Emerson świetnie zagrał sceny, kiedy jego bohater był na haju xD
Scena kiedy patrzy na mikrofalówkę - bezcenna.

Maniek2008

ahhh chcesz się włamać do pentagonu ? :D - Mnie ciekawi czemu Finch na końcu myli imię Johna lub myli go z inną osobą ;)

ocenił(a) serial na 10
mar_47

A nie przyszło Ci do głowy, że to może prawdziwie imię Johna? :)

ocenił(a) serial na 9
mar_47

Przecież to imię jego zmarłego przyjaciela, współtwórcy Maszyny.

ocenił(a) serial na 10
cmp61a

Mi się wydaję że on bardzo tęskni za przyjacielem to widać na każdym kroku.Widać on kogoś też potrzebuje.

severussors666

racja, takie proste a na to nie wpadłem ^^

ocenił(a) serial na 9
Maniek2008

Całkowicie się z tym zgadzam - Michael dał z siebie wszystko w tej roli. I wyszedł przy tym zarówno świetnie, jak i zabawnie :)
I miło, że John potrafił uszanować jego prywatność - gdyby do tego doszło na początku znajomości, z pewnością wypytałby Fincha o wszystko :P
Swoją drogą, ta kwestia "C'mon, ask me anything!" jakoś skojarzyła mi się z tymi askowymi tumblrami :P

ocenił(a) serial na 10
Ximul

A jego Czemu nie powiedział pan,że mam tyle książek? rozwaliło mnie całkowicie

ocenił(a) serial na 9
severussors666

Finch na haju to było dobre xD mnie ciekawi co zrobi Carter teraz, ci agenci... może być nie fajnie

A tak btw. wiecie może jak się nazywa, albo skąd wziąć tytuł/wykonawcę piosenki która leci na końcu tego odcinka?

ocenił(a) serial na 10
funny_bunny

Poliça - Amongster TOTALNA MIAZGA UTWÓR!

ocenił(a) serial na 9
Iranzilla

dziękuję ślicznie :)

ocenił(a) serial na 10
funny_bunny

Myślę że ona stanie po ich stronie przecież ich nie wydała i nie uwierzyła w te bzdury o Johnie

Maniek2008

Nie doszłam jeszcze do tego odcinka ale czytając to widzę że zapowiada się ciekawie :D

Darciia

Czym prędzej nadrób zaległości :)

Maniek2008

Ja oglądam tak, że w sobote jeden i w niedziele jeden odcinek, żeby się nie skończyło szybko :D narazie jestem przy 9 i 10

ocenił(a) serial na 8
Maniek2008

http://www.youtube.com/watch?v=--M4NJz_mPg ;)

@severussors666
On się czuje współodpowiedzialny za jego śmierć... ;)

ocenił(a) serial na 10
weird0ther

W zupełności się zgadzam.On zaczął ratować ludzi po śmierci przyjaciela to dla niego to robi.Na początku ta druga lista go nie interesowała.ale śmierć Ingrama coś w nim zmieniła.Widać że czuje się też winny w stosunku do syna Ingrama.

ocenił(a) serial na 8
severussors666

Otóż to. Warto również wspomnieć, że przed swoją śmiercią Ingram podarował Finch'owi ich wspólne zdjęcie z młodzieńczych lat. Z tyłu zdjęcia zostawił notkę: "Na początku... - N.I." Finch przechowuje zdjęcie w książce Arthura Koestlera - The Ghost in the Machine. ("Number Crunch"). [Link do zdjęcia: http://oi44.tinypic.com/1z6qdet.jpg].

ocenił(a) serial na 10
weird0ther

Jak syn Ingrama pokazał mu korek od szampana on nie chciał go oddać tak wiele dla niego znaczyła ta przyjaźń. On teraz tą przyjaźń przeniósł na Reesa choć się na początku przed tym bronił ale w odcinku Number Crunch widać że mu na Johnie zależy.

severussors666

W 11 odcinku też :)

ocenił(a) serial na 10
Darciia

Tak w 11 też się o niego troszczył a mnie strasznie rozbawiła scena z poduszką. Tekst : Proszę użyć poduszki rozśmieszył mnie na dobre kilka minut

severussors666

Jeszcze nie oglądałam tego odcinka :) dzisiaj zobacze