PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12735
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Przyznam szczerze, że początkowe odcinki były dość przeciętne. Jednak ze względu na nazwiska twórców i obsady postanowiłem dać mu sznasę. Teraz (po 16 odc) jestem pewny, że Pan Nolan od początu wiedział co robi. Poprostu trzeba patrzeć na ten serial jako jedną, spójną historię, która po pewnym czasie naprawdę wciąga. Twórcy zaryzykowali z formułą nieco różną od innych tego typu seriali. Poza tym serial poprostu rozkręca się z odcinka na odcinek. Mam nadzieję, a w sumie jestem już tego pewien, że na 1 serii się nie skończy.

M.Peter

Dla mnie niestety po pierwszym odcinku wiedzialem juz, jakiej chaly mam sie spodziewac. Obejrzalem jeszcze kilka dla pewnosci i musze stwierdzic: gra aktorska i fabula jest dla mnie na poziomie przedszkola, nudna, naiwna. Nie polecam :(

skypendrive

Każdy ma swoje zdanie. Ja tak jak powiedziałem, mimo nieco słabych początków zdecydowanie polecam serial :)

M.Peter

dokladnie. kazdy ma swoje zdanie. ja akurat zwazywszy na wlasnie slabe poczatki serialu NIE POLECAM .

skypendrive

ten serial powinno zrobic hbo albo showtime. zbyt poprawny ten serial, zbyt lukierkowy. dodac autentyzmu ( przemoc+przeklenstwa), postacie nie takie plaskie, wiecej kolorytu.... i serial bylby calkiem fajny. a tak mamy serialik do kotleta w niedziele o 14 zamiast filmu na ktory czeka sie caly dzien, zeby zobaczyc go w komfortowych warunkach wieczornych.

da_markos

Gdyby serial zrobiło HBO to mielibyśmy siekaninę przeplataną scenami dupczenia. Właśnie przez to ich produkcje tak mi się nie podobają.

Cieszę się, że serial ma taką formułę jaką zaproponowało CBS.

M.Peter

Ja tam przeglądałam strone z serialami i patrze o zobacze co to za serial i spodobał mi się od pierwszego odcinka :)

ocenił(a) serial na 8
Darciia

Pilot był rewelacyjny moim zdaniem.

kalambury1008

zgadzam się :)