PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12681
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

jestem na 15 odcinku 1szego sezonu. serial jest całkiem spoko, ale męczy mnie monotonia akcji wątku głównego, czyli tego który jest rozwijany z odcinka na odcinek (czasami nie posuwa się do przodu). czy w dalszej części serial się rozkręci czy jest prowadzony cały czas schematycznie tak jak każdy odcinek? w Dexterze było na odwrót, przodował wątek główny, a wątki coodcinkowe były tylko dodatkiem i przez to chciało się chłonąc kolejne odcinki aby brnąć w historię głównego bohatera. tutaj to jest słabe, czy dalej się to zmieni?

h4r

Dalej się rozkręci, sezon 2 jest znacznie lepszy.

a sezon 3 jeszcze lepszy.

Antee123

Właśnie się skończył i osobiście nie mogę się doczekać 4 sezonu!!!

h4r

przez pierwszy sezon trzeba cierpliwie przejść - serial się zaczyna od finału 1 sezonu :)

h4r

głupie pytanie, jeden z najlepszych seriali jakie nakręcono, z każdym odcinkiem rozkręca się coraz bardziej, 3 sezon na poziomie Breaking Bad

voltaire78

w necie teraz "najlepszy serial" to pojęcie względne, bo np takie coś jak CSI dla niektórych to arcydzieło, gdzie przy powtarzalności schematu można sobie spokojnie odpuścić po dwóch odcinkach, a nakręcili tego chyba już z 20 sezonów!. tego się też boję w tym serialu i chyba raczej sobie odpuszczę bo 15 odcinków w jednakowym schemacie już wystarczająco mnie zmęczyło. zdecydowanie wolę seriale z głównym wątkiem. polecam 6 odcinkowy Tajemnice Laketop. To się nazywa klimat i wciągnięcie się w fabułę.

h4r

3 sezon jest dobry.. 1 był dla mnie osobiście słaby że zastanawiałem się nad porzuceniem serialu. Nie lubię procedurali. W 2 sezonie około połowa jest o niczym.. warte zobaczenia są z tego co pamiętam 4-5 odcinków, a 3 sezon to już inna bajka którą ogląda się z przyjemnością. Zamknięto wcześniej pewne średnio interesujące wątki i skupiono się na main story - co nie znaczy, że proceduralnych odcinków nie ma, są ale w mniejszości.

Zetnakatel

dzięki za opis, ale na razie to za dużo czasu żeby dotrwać do tego miejsca o którym piszesz. lepiej go spożytkować na coś innego :)

h4r

na Twoim miejscu też raczej bym sobie odpuścił.

h4r

Obejrzyj dwa ostatnie z pierwszego sezonu, a gwarantuję, że żadnej luki mieć nie będziesz. Wprawdzie John nadal strzela po nogach, ale przynajmniej akcja ma większe tempo a poruszone wątki są ciekawsze. Osobiście odcinki 1-21 oceniam na 2 tłuste gwiazdki, a 22-23 na 5 chudych gwiazdek.