PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12736
7,7 3 krytyków
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Jestem przy odcinku s1e05 i mam pytanie czy każdy dalszy odcinek będzie wyglądał w sposób jak te do tej pory (do tej pory każdy odcinek przedstawiał inne osoby do uratowania, nie wnosząc nic wiekszego do jakiegoś większego wątku. No może ten dowód rzeczowy Elias M) czy kroi się za tym jakaś większa fabuła? Bo jak narazie oglada się przyjemnie serialowego "Bonda" ale powiem szczerze, że już jestem tym znudzony a to dopiero 5 odcinek....

rexor05

Będzie coraz lepiej. Więcej wątków i tak jak wspomniałeś Elias. Większość 3 sezonu nie wygląda jak procedural nawet.

ocenił(a) serial na 9
rexor05

Pierwsze kilka odcinków nie zapowiadało rewelacji, ale im dalej tym ciekawiej. Chyba przy siódmym się wciągnąłem na maxa. Dużo wątków łączy się ze sobą, postacie poboczne są ciekawie rozpisane, pojawiają się od czasu do czasu, a ich problemy wpływają na innych. Ja oglądam właśnie drugi sezon, po pierwszym 10/10.

ocenił(a) serial na 7
rexor05

Dopiero w 3 sezonie serial zaczyna odchodzić od procedurala. w 1 sezonie główną fabułę prezentują sobą z tego co pamiętam tylko 2 odcinki reszta jest o niczym, w drugim sezonie już 4 odcinki reszta o niczym, a 3 sezon już zdecydowanie serial poszedł w kierunku głównej fabuły nie mniej dalej są odcinki proceduralne ale już w znacznie mniejszym stopniu, zaś twórcy mówili, że będą odchodzić od procedurala małymi krokami.

rexor05

No to mnie pocieszyliście:) jakoś może dotrwam do tego 3 sezonu:D dzięki

ocenił(a) serial na 8
rexor05

Faktycznie trzeba przetrwać do trzeciego sezonu, ciężko właściwie powiedzieć, które odcinki można sobie odpuścić, a które nie, bo w niemal każdym jest tych kilka kilkanaście minut głównej fabuły.
Przyznam, że już powoli mnie też zaczynało to męczyć, ale w trzecim sezonie nawet procedurale są o wiele ciekawsze niż w poprzednich sezonach.