PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34964
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

czy Kelly i Nathan będą se sobą ?

magicgirl888

raczej nie, jakoś Kelly chyba woli co innego, zresza NAthan jest brzydki

ocenił(a) serial na 7
magicgirl888

jak dla mnie to lepiej się samemu dowiedzieć jak się potoczą ich losy, a ciekawie się rozwinie to wszystko :P
Co do Nathana, może i nie jest to Leonardo DiCaprio, ale ma w sobie zarypiście dużo charyzmy xD moja ulubiona postać z serialu xD

magicgirl888

Chyba tylko mężczyzna mógł stwierdzić, że Nathan jest brzydki :)

ocenił(a) serial na 8
magicgirl888

Lepiej, żeby się tak szybko nie spiknęli, bo Nathan chyba jeszcze nie dojrzał do związku, a Kelly sama mu mówiła na dysce boi się, że ten ją zrani. Tak na marginesie Nathan ma piękną twarz. Niesamowite oczy i usta. Przyjemnie się na niego patrzy.

ocenił(a) serial na 8
BinBin

Zastanawiam się, czy Nathan nie będzie w trzeciej serii z tą dziewczyną z dzieckiem z 2x07, bo wyglądało na to, że pierwszy raz się zaangażował.Średnio by mi się podobała taka opcja.
Z Kelly mieli fajną chemię i masę genialnych dialogów:)

_malena_

Zaangażował chyba nie , wydaje mi się że poczuł się samotny bez nikogo jak ta dziewczyna i się spiknęli żeby po prostu kogoś mieć . Zauważyłam że jakby wątek Nathana i Kelly poszedł w odstawkę i pokazują więcej Simona i Alishie

ocenił(a) serial na 9
magicgirl888

spojler

kally wyraziła się jasno, że całować go to jak brata... więc dla niej chyba już nie ma chemii...

ocenił(a) serial na 8
Elisa123

Spojler.
Myślę, że ten jej tekst, że całować go to jak całować kuzyna wynikał z tego, że Nathan dobierał się do niej wyjątkowo nieumiejętnie:)
W jednym z odc widać, że była o niego zazdrosna i wyznała mu miłość ( scena w dyskotece w odc z bratem Nathana).

ocenił(a) serial na 6
BinBin

więc uczucie całowania kuzyna polega na tym, że kuzyni całują nieumiejętnie? dość dziwne masz doświadczenia.

ocenił(a) serial na 8
keeveek

No teraz to Twoja wypowiedź zabrzmiała jakobyś miał doświadczenia z dobrze całującymi kuzynami :P

magicgirl888

Myślę, że nie. Ich pocałunkiem scenarzyści chyba dosadnie zakończyli ich związek zanim się jeszcze na dobre zaczął, przynajmniej ja takie wrażenie odebrałam. I nie chodziło tu o to że Nathan dobierał się do niej nieumiejętnie ( bo ten goryl 2x05 to taki umiejętny był ) tylko że nie było tego czegoś i tyle.

Mrs_Strange

Gorylowi czytała w myślach i sama powiedziała że był inny od wszystkich szczery , wyraźnie ją kochał a jak Nathanowi czytała to było tylko nie myśl o tym że chcesz ją przelecieć ...... chyba chciała żeby tak potraktował ją z uczuciem a on zachował się jak napaleniec dlatego mi się wydaje że powiedziała to o kuzynie . Szkoda jakby zakończyli ich wątek był moim ulubionym

ocenił(a) serial na 9
magicgirl888

Mój ulubiony watek... nie pamiętam który to był odcinek... ale wtedy jak ten facet co tatuaże robi napuścił Nathana na Simona... xD To jak Nathan zabujał się w nim... to było boskie..:DD

magicgirl888

Nie no jasne że goryl spodobał się jej dlatego że był szczery i ona naprawdę mu się podobała, tylko chodziło mi o ich kontakt fizyczny bo on zachowywał się też jak dzikus, tylko to akurat było skutkiem jego mocy. A co do Nathana, no cóż, na pewno to nie typ romantyka a 90% jego myśli skupia się tylko na jednym ale parę razy pokazał, że na serio lubi Kelly, mam na myśli sytuację z ostatniego odcinka pierwszej serii kiedy Kelly zmienili w cnotkę i jak przyszedł do niej do domu (tylko że tego akurat nie pamiętała) albo w odcinku z bratem, jak w klubie wybrał Kelly a nie tą ładną, gdyby mu na niej w pewien sposób nie zależało, wybrałby tą drugą. Ciekawa jestem jak się dalej potoczą losy jego i tej Marnie. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Nathana w roli ojca ale zobaczymy.