PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34962
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Czy to prawda że w trzecim sezonie ma zabraknąć Nathana? I ma być jakiś inny aktor z
calkiem nowym wątkiem ? ;o

ocenił(a) serial na 9
kasia14622

Tak, podobno będzie miał na imię Toby, tu jego zdjęcie z pozostałymi:
http://img846.imageshack.us/img846/1483/28177210150310039473923.jpg

ocenił(a) serial na 9
Mij

ale lipa -.- dzięki jego tekstom i jego postaci ten serial był taki zajebisty ;D

ocenił(a) serial na 9
FilmowyDesu

Co do mojego wcześniejszego komentarza to nie będzie miał na imię Toby a Rudy(nie spolszczone ;]).

@FilmowyDesu
Zdecydowanie masz racje, ale jak napisali w newsie który przesłał Ni3zal3znY, Howard Overman który stworzył postać Nathana i pisał jego teksty, stworzy też Rudiego, Nathan był genialny i trudno go przebić ale mam nadzieje że Overman wymyśli coś ciekawego :)

ocenił(a) serial na 10
kasia14622

Tak, a tutaj jest dlaczego:
http://www.e4.com/blog/misfits-blog/post/4czxtdojpwdsm32nrwj1r3/view.e4?comments -range=6-10&anchor=comment

ocenił(a) serial na 9
kasia14622

Wykastrowali serial. Nathan był genialną postacią. Jednocześnie irytował i rozśmieszał do łez - jego socjopatyczny charakter i dowcip to coś co kazało oglądać kolejne odcinki. Nie da się podstawić równie dobrej osoby w jego miejsce, a szanse na pojawienie się lepszej są znikome. Inne postacie też są interesujące, szczególnie Kelly i Simon, aczkolwiek nie wróże za dobrze kolejnej serii bez Sheehana...

ocenił(a) serial na 9
HunterMac

MISFITS BEZ NATHANA? Tylko nie to!

ocenił(a) serial na 8
satoua

A ja tam Nathana nigdy jakoś specjalnie nie lubiłem :P. Aktor nie chce grać, to nie, już drugiej takiej okazji wybicia się nie dostanie, a szołbiznes to raczej trudny rynek...

ocenił(a) serial na 8
Arthaniel

On już się wybił, gra w filmach i ma sporo nowych propozycji.I dobrze, bo jest świetnym aktorem, tylko szkoda, że tak szybko zrezgynował, kręcą tylko po kilka odcinków na rok, więc zostaje jeszcze dużo czasu, w którym można się zająć innymi projektami.Szkoda:(

użytkownik usunięty
_malena_

Ojj szkoda,szkoda; kochałam go za taką nonszalancję i luzactwo i te jego oczy...

ocenił(a) serial na 10
kasia14622

Nie mozliwe zeby zabraklo Nathana ;O.. bez niego to juz nie bedzie to samo :/ teraz juz sie tak nie ciesze na 3 sezon..;D moimn zdaniem Robert Sheehan idealnie pasowal do Nathana :(

ocenił(a) serial na 9
agusiek1993

jest jeszcze szansa ze jak zobaczą ze niema takiego zainteresowania bez niegi (i jak on sam zobaczy) to moze zaproponuja mu wieksze wynagrodzenie.. moze on sam to przemysli i zdecyduje sie wystepowac nadal w serialu.. :P malo prawdopodobne ale byloby git :)

użytkownik usunięty
kasia14622

Ja tam się cieszę, Nathan jest potwornie żałosny.