PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34958
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Oficjalnie potwierdzono, że Lauren Socha, postać Kelly także nie powróci w kolejnym sezonie.

Decyzja o rozwiązaniu kontraktu została podjęta wspólnie przez obie strony. W czwartym sezonie nie zobaczymy postaci Kelly, Simona i Alishy.

Twórcy planują w 4. sezonie wprowadzić nowych bohaterów. Premiera w Wielkiej Brytanii jesienią tego roku.

I co Wy o tym sądzicie? Boję się, że bez niej serial będzie jedną wielką katastrofą.

edyyttaa

ciemno to widzę, obejrzę pewnie z ciekawości pierwszy odcinek, ale nie robię sobie wielkich nadziei ;/
czyżby to był powód? http://www.digitalspy.co.uk/showbiz/s145/misfits/news/a379659/misfits-lauren-soc ha-sentenced-over-racist-attack-on-taxi-driver.html

edyyttaa

Wiadomo już czemu nie będzie Lauren w serialu.
21-letnia aktorka, która ma na swoim koncie nagrodę BAFTA, zamiast grać w serialu będzie teraz… odrabiać prace społeczne – za pobicie po pijaku taksówkarza na tle rasowym (szczegóły w "Daily Mail"). Socha dostała 4 miesiące więzienia w zawieszeniu i 80 godzin prac społecznych. Channel 4 twierdzi, że jej odejście z serialu było ustalone już wcześniej i nie ma z tym związku. Przypomnijmy, po 3. sezonie z "Misfits" odeszli też Antonia Thomas i Iwan Rheon.
serialowa . pl

ocenił(a) serial na 8
edyyttaa

Simona i Alishę przeżyłam bez problemu, bo w pewnym sensie ich wątek został wyczerpany. A Kelly to moja ulubiona postać, po niej był Nathan i teraz już naprawdę czarno to widzę.
Z oryginalnego składu został już tylko Curtis + Rudy w podwójnym wydaniu:) - nie wiem, czy utrzymają serial, a jeśli nawet, to bez starej obsady to już nie będzie ta sama historia. Niedobrze.

ocenił(a) serial na 9
_malena_

Nie chce sie czepiac ale Rudy do oryginalnego skladu nie nalezal tylko zastapil Nathana,ktory byl swiety moim zdaniem.Ja ledwo przebrnelam przez 3 sezon,watpie czy to sie zmieni...Nie bylo Nathana teraz nie bedzie Kelly i swietnego aktora moim zdaniem Iwana Rheona...to bedzie kupa:(

ocenił(a) serial na 9
edyyttaa

poczekajmy na pierwszy odcinek, może nie będzie tak źle, ale fakt że serial traci swój specyficzny klimat

edyyttaa

Nie ma czego oglądać, szkoda.

ocenił(a) serial na 8
edyyttaa

Kelly to najlepsza postać i najbardziej wyrazista...uwielbiałam ten chav akcent ..

ocenił(a) serial na 9
edyyttaa

Jak dla mnie Misfits dostało już swój najcięższy cios i było to odejście Nathana...
Potem odejście / wywalenie Alishy i Simona tylko dobiło serial, teraz Kelly nie zrobiła już na mnie najmniejszego wrażenia.
Właściwie... to nawet OK, ponieważ jej wątek z Sethem był cholernie wtórny i zamulający, jak zresztą sama postać Setha (może teraz będzie go mniej?)... dalsze babranie się Kelly w tej roli i motywie imo tylko zepsułoby bardziej postać, swoje najlepsze akcje już odegrała.

Cóż, dalsze prowadzenie serialu to imo tylko odcinanie kuponów. Historia powinna się skończyć na 2 sezonie, a i nawet na 3 by uszło, bo wszystko w miarę ładnie się zamknęło. Aczkolwiek jeżeli dalej chcą to prowadzić to wymiana bohaterów jest chyba najlepszym możliwym posunięciem. Może jednak nie zepsują marki tak jak się spodziewam i jak to zresztą najczęściej bywa; zobaczymy...

ocenił(a) serial na 10
Okash

Seth byl slaby i ich ship tez, ale przeciez mogliby go rozwalic. Bo Kelly sama w sobie jest super postacia i w 3 sezonie jej zajawki tez byly zabawne. To moja ulubiona postac po Nathanie i wersji "weird kid" Simona. Ciezko mi uwierzyc, ze bedzie dobrze... 3 sezon byl calkiem niezla klamra, a kolejni bohaterowie moze beda strawni, moze nie. Brytyjskie produkcje chyba maja to do siebie ze sie nie "przywiazuje" az tak ogromnej wagi do bohaterow :P

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

no i na ogladalnosci serial pewnie tez straci...

ocenił(a) serial na 10
Raskolnikovv

Wszyscy mówili, że bez Nathana serial będzie do dupy a nie był.
Myślę, że tutaj wymiana bohaterów jest czymś w rodzaju tradycji.
I chociaz uwielbiałem Kelly, to na pewno nie przestane oglądać serialu :)

ocenił(a) serial na 8
JamesTC

Ja również nie przestanę oglądać, choć szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie oglądania serialu bez kolejnych 3 ulubionych postaci.. Oby 4 sezon był tak dobry, jak dwa pierwsze.

ocenił(a) serial na 10
Ayashi_2

No niestety to wszystko potoczyło się tak szybko, a postacie odchodziły jedna po drugiej. To przykre, ale myślę, że Misfits to jeden z fajniejszych seriali, więc czekam czekam na ten 4 sezon :)

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

No to coś mi się wydaje, że będę musiał zmienić status z "oglądam" na "oglądałem"...