Jako, że takiego tematu jeszcze nie ma pozwoliłam go sobie założyć. jakie są wasze
ulubione postaci z serialu?
Ja nielicząc bezbłędnego nathana, kocham simona. i tego future, i present i tego pomiędzy.
Lubie także Alishę ale dopiero od momentu jej związku z S. Wcześniej mnie irytowała :D
Oczywiście Kelly i Curtis też są mi bliscy, ale jednak oni zostają w tyle za N i S i odrobinkę za
A.
najmniej na początku lubiłem Nathana bo dokuczał SIMONOWI ale potem się do niego przekonałem i stwierdziłem że najmniej lubię Curtisa
A najbardziej Alishie oraz na 10000000000000000000000% Simona to mój ulubiony bohater jak i aktor pisoenkarz itp jestem jego FUNEM 1
a ja nie przypominam simona ale po prostu go uwielbiam XD. wgl iwan zrobił świetny kontrast pomiędzy fuure i present simonem.
masz rację przecież Iwan to świetny aktor a jeśli chodzi o jego talent muzyczny to muszę przyznać że gra i śpiewa świetnie :)
Ciekawe czy jakbym pojechał na ferie albo w wakacje to wielkiej Brytanii to bym go spotkał zrobił bym wszystko aby go spotkać :) i pogadać np
Sama chętnie bym z nim pogadała. Ale jak narazie wystarczyłaby mi znajomość osoby o podobnym charakterze ^^
Po pierwszym sezonie najbardziej polubiłam Kelly, w drugim Simona. I trzeba dodać, że bez Nathana serial by dużo stracił. Nathan ma najlepsze teksty, ale bywa też strasznym palantem;)
Ja najbardziej lubię Simona(od samego początku), Alishę, Nathana. Fajna jest też Kelly, ale Curtis mnie denerwuje trochę.
Kelly i Simon, najbardziej. No i postać Nathana mnie rozwala, jest ...brak mi słów.
Wszystkich lubię, ale najbardziej mnie drażniła na początku Alisha...
Najbardziej za to Kelly i Nathana, chociaż też mnie czasem denerwuje :D
Simon, od początku mi się podobał - w każdym filmie lubiłem samotników.
Nathan i Kelly - oryginalna "para" :D
Najbardziej chyba Kelly - fantastyczne w niej jest to, że mając mnóstwo cech typowej dresiary, jednocześnie zaprzecza większości stereotypów.Świetna postać, silna, mocna, z dobrymi tekstami (ona jedna potrafi zapanować nad Nathanem) i w sumie bardzo dobrym sercem (choćby stawanie w obronie Simona na początku).
Dalej Nathan - w prawdziwym życiu pewnie by mnie niesamowicie wkurzał, ale jako postać genialny, jest źródłem większości śmiesznych tekstów i sytuacji, bez niego byłoby poprostu nudno.Rozśmiesza mnie w każdym odcinku.
Na trzecim Simon - nie wiem, chyba lubiłam go bardziej jako tego początkowego całkowitego samotnika i dziwaka, potem trochę mniej (chyba przez związek z Alishą za którą nie przepadam), ale wciąż interesująca postać, z największą głębią.
Curtis trochę mnie nudzi a Alisha, szczególnie na początku, była strasznie płytką postacią.
zdecydowanie nr 1 to Simon, ale ten "dziwny" nie ten parkourowiec potem Kelly, Nathan i Curtis na koniec Alisha
stanowczo Nathan. uwielbiam go. ten chłopak mnie po prostu rozwala.. jasne, wiadomo - jest irytującym i wkurzającym kolesiem, ale mimo wszystko to moja ulubiona postać. prawie za każdym razem mnie rozbawia.. bez niego serial na pewno nie spodobałby mi się nawet w połowie tak jak z nim.
Nathan zdecydowanie, wnosi bardzo dużo do serialu, potem Kelly, pełna sprzeczności ale da się lubić. Alishe wolę tą po przemianie, a kreacja Simona podoba mi się za równo przed i po. Jakoś najmniej przypadł mi do gustu Curtis, czasami trochę mnie irytuje ale Nikki jest spoko ;)
nathan to moj idol, kelly tez niezla + ten akcent, simon troche podkolorowany draznilo mnie czasami jego "powazne" podejscie.ale ogolnie nie mam zastrzezen do nikogo czekam na na kolejna serie.
haha myślałam, że jestem jedyna, która uwielbia Simona, ale widzę, że zrobił furorę ;)