PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479106}

Wyspa Harpera

Harper's Island
2009
7,4 12 tys. ocen
7,4 10 1 11671
4,3 3 krytyków
Wyspa Harpera
powrót do forum serialu Wyspa Harpera

Masz ochotę na ten serial - usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie. I to 13 odcinków, każdy po ok 40 min = ponad 8,5 h zmarnowanego życia.

ocenił(a) serial na 6
mcs80

zgadzam się straszna kupa męczę 3 odcinek i sam si.ę dziwię że jeszcze nie wywaliłem kompa za okno ;]
jak narazie kupa dla 12 latek pfff :D

ocenił(a) serial na 6
mcs80

a jakim cudakiem nakręcili aż 13 odcinków chyba ktoś miał nadmiar kasy i nie miał co z nią zrobić hahahahah

ocenił(a) serial na 8
mcs80

Albo jesteś kompletnym debilem, albo mama zabroniła Ci go oglądać na wspólnym telewizorku i teraz płaczesz w internecie, hę? ^^
Serial świetny, z genialną fabułą i zwrotami akcji. Nie raz potrafi przerazić, wstrząsnąc, zaskoczyć. Raz się nawet wzruszyłem. :)
Arcydzieło pomijając kilka drobnych błędów w scenariuszu.

ocenił(a) serial na 6
DeGreZet

po pierwsze ryj ! hahahahah
http://www.filmweb.pl/serial/Wyspa+Harpera-2009-479106/discussion/Kupa+nad+kupam i,2037391
po drugie nikt mi nie zabrania oglądać telewizorka od bardzo dawna hahah jak ten serial leciał w tv to nim gardziłem bo było 10 lepszych najpewniej :D
koło świetnego i genialnego serialu to nawet nie leżał ;] pierwsze 4 lub 5 odcinków strasznie męczące do tego nudzące ;] a to wina tego że serial powinien mieć góra połowę odcinków

cyt.przerazić, wstrząsnąc, zaskoczyć chyhba tylko 12 latka ;] po obejrzeniu całości stwierdziłem że serial ujdzie na 6 gwiazdek a przy moich ocenach to dużo :-)

Hogw powiedziałem !!!

DeGreZet

Debilem to musiał być ten, kto nie wymyślał zakończenie ;| No i chyba większość zgadła, kto jest mordercą.

mcs80

Kultury to Ty człowieku nie masz w ogóle. I na co Ci wystawianie takich opinii? Jak się nie podoba, to nie oglądaj, a nie tylko humor psujesz innym widzom. Specjalnie to się nie zaprezentowałeś. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
mcs80

Może nie którzy lubią ten serial... Wybaczcie ale kultury to tu ludziom z lekka brakuje. I to nie serial dla12 latek tylko chyba forum....
Mi się bardzo ten serial podobał i nie uważam że koniec jest aż taki oczywisty do przewidzenia. To moja opinia którą potrafiłam nawet w kulturalny sposób wypowiedzieć. Szczerze polecam ten serial:)